Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia1253

macierzyńskie , czy to możliwe?

Polecane posty

Gość martusia1253

hej wszystkim. Mam pytanie (pytam tu na forum ponieważ dziś byłam w zusie, ale się trochę spóźniłam i jutro dopiero pójdę a ciekawość mnie zżera) Otóż od 28marca jestem na macierzyńskim. Nigdy mi regularnie nie wysyłali. (dodam ze moje wynagrodzenie brutto to 1500zł) Wysyłali mi nieraz w dwóch ratach w jednym miesiącu. Ale czy to możliwe ze w maju wysłali mi już za czerwiec (bo dostałam dwa razy- ale gubię sie w tym już i nie wiem za które to miesiące) Zdarzyło się Wam że ZUS wysłał pieniązde 'na zaś'? Bo już sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość ada.adelajda
hej, tak ja raz tak mialam,ale sie dojrzeli i w jednym z kolejnych m-cy nie dostalam:)

Gość martusia1253
a jaki moze byc czas oczekiwania na wyplate? skoro dzis mija miesiac a ja nadal nie mam nic...:/ zdarza sie ze wysyłaja po dłuzszym czasie?

Gość gosciowa z miasta
ja dostalam w 3 m-cu z wyrownaniem:)

Gość martusia1253
tylko ze ja juz dostawałam...załamie sie jak mi nie wyślą ;( za dwa tygodnie niecałe chrzest mojego maluszka a ja bez grosze :/ tragedia ;(

Gość ale skoro ci w 1 miesiacu
wyslali 2 razy czyli za dwa miesiace to nie dostaniesz juz za ten przyszly miesiac, bo wyslali ci po prostu wczesniej. Wiec o co chodzi?

Gość ale skoro ci w 1 miesiacu
jak to bez grosza? Nastepna co sobie dziecko zrobila i nie ma za co utrzymac? Litosci:O Myslcie troche glowa, a nie macica

Gość martusia1253
jednak doliczyłam sie ze nie wysłali mi na przód kasy. bez grosza tzn, nie na wieksze przyjecie. Pieniadze mam i mam za co dziecko utrzymac, ale planowałam wieksza goscine zrobić!!!!

Gość gość
macierzynski tepa strzalo