Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkoskdfs

wynik bHCG a mozliwosc wczesnego poronienia

Polecane posty

Gość dkoskdfs

Witam! Zastanawiam sie bardzo nad mozliwościa poronienia w wczesnej ciazy a wynikami bHCG drugiego dnia czy jest mozliwośc, że wyjdzie pozytywnie jesli byłam w ciąży? okresu dostałam spóżnionego o 5 dni, badanie bHCG zleciła mi pani ginekolog ale badajac mnie nie wykryla ciazy. Mam bardzo dziwna miesiaczke, krwawie tylko wieczorami w dzien nic i okropny bol brzucha, ponadto wczoraj znalazlam na podpasce cos w rodzaju miesa, kawałka skory - w internecie znalazlam informacje o tym ze moze byc to nablonek badz poronienie, co spoowodowalo moje watpliwosci co do wyniku badania bHCG. w srode odbieram wyniki ale zaczelam sie jakos strasznie stresowac i postanowilam zasiegnac rady. czy spotkał sie ktos juz z tym wczesniej ? jesli tak to jakiego wyniku moge sie spodziewac ? pozdrawiam :)

Gość gość
jeżeli byłaś w ciązy i doszło do poronienia, to hcg nie wyjdzie ujemne z dnia na dzień, hormon spada dosyc wolno i moze utrzymywac sie w organiżmie nawet przez kilka tygodni

Gość dkoskdfs
dziekuje bardzo za odpowiedz! mam nadzieje ze jesli chodzi o poronienie to tylko i wylacznie moja wyobraznia plata mi figle : ))

Gość gość
mogło to byc tzw. poronienie bichemiczne, wiele kobiet roni w ten sposób ciązę nawet o niej nie wiedząc, plusem w Twojej sytuacji byłoby to, że macica jest oczyszczona, no ale nie ma się co stresować- przecież i tak czasu nie cofniesz