Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentolowa lifka

Co zrobic tej suce

Polecane posty

Gość mentolowa lifka

ktora od kilku miesiecy probuje rozbic malzenstwo moich rodzicow. Nie jestem nastolatka,a dorosla kobieta, moja mama jest w podeszlym wieku, ojciec troche mlodszy. Gania za nim jakas baba, codziennie wysyla mu milosne smsy, on odpisuje. Caly czas maja ze soba kontakt, ale z tego co wiem to ona caly czas o ten kontakt zabiega, Najbardziej szkoda mi mamy, nie bylo mnie kilka miesiecy, prawie jej nie poznalam tak schudla. Strasznie to przezywa. Opowiadala mi troche przez tel. ale nie wiedzialam ze jest w takim stanie. A ojciec? cale zycie byl egoista i nie widzi jaka krzywde jej wyrządza. Co tu robic, jestem tak wsciekla na ta babe ze najchetniej obilabym jej morde.

Gość szary earl
moze obij morde tatusiowi? baba nic nie obiecywala twojej mamie

Gość gość
A ojciec? cale zycie byl egoista i nie widzi jaka krzywde jej wyrządza. xxxxxxxxxxxx no i świetnie! więc niech spierdziela do tamtej i da matce odpocząć na stare lata!!! a mamusia taka zakochana w podłym tatusiu, ze bez niego palcem do tyłka nie trafi???

Gość mentolowa lifka
No masz racje jemu tez by sie nalezalo, ale to wielki chlop i nie dam rady. Probowalam z nim rozmawiac to tylko glupio sie usmiecha i mowi zeby dac mu spokoj, ze to tylko kolezanka i kocha tylko mame. Ale czy do zwyklej kolezanki pisze sie ze sie za nia teskni i kocha?

Gość mentolowa lifka
Mama poza ojcem swiata nie widzi, jakas chora milosc. Ona wlasnie boi sie samotnosci, 30lat byli razem, nie poradzi sobie sama. On tez nie odejdzie, to wiem. To juz nie pierwsza jego zdrada, troche glupia ta moja mama co?:) Ona sama to przyznaje, ale nie potrafi zyc bez niego i za kazdym razem wybacza, ale widze jak cierpi, a ja nic nie moge zrobic.

Gość szary earl
no i co w zwiazku z tym ze nie dasz rady? bedziesz sie mscic na jakiejs obcej babie bo tatusiowi mamusia sie znudzila?

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Haha dlaczego jej chcesz coś robić skoro to ojciec zdradza?? Pilnuj tylko żeby ta zła kobieta ci tatusia biednego nie zg****iła

Gość gość
to ubij jej morde ; ]

Gość gość
Ona wlasnie boi sie samotnosci, 30lat byli razem, nie poradzi sobie sama. On tez nie odejdzie, to wiem. To juz nie pierwsza jego zdrada, troche glupia ta moja mama co? Ona sama to przyznaje, ale nie potrafi zyc bez niego i za kazdym razem wybacza, ale widze jak cierpi, a ja nic nie moge zrobic. xxxxxxxxxxxxx oooooooo, typowa Polka na własne życzenie uzależniona od faceta Polki to jednak najgłupsze kobiety na świecie!!!!!!!!!!!!!!!! nie ważne czy stare czy młode!

Gość gość
jakiej suce kobieto ogarnij się, to twój tatus to s******l

Gość gość
najgłupsze to amerykanki

Gość nazwijmy sprawe po imieniu
jak ona "suka" to on "kurwiarz" mówisz wiele zdrad to juz recydywa dziwna ta twoja mama ze z "kurwiarzem" siedzi

Gość mentolowa lifka
Wiem, ze ona ma meza, on o niczym nie wie, ale podobno znajomym gada ze jak bedzie trzeba to sie z nim rozwiedzie byle tylko byc z moim ojcem. Codziennie dzwoni i pisze do niego. Moj ojciec chcial to zakonczyc i mial nawet przez dwa tyg wylaczony tel. Ale teraz znowu odnowili kontakty, ona nie daje mu spokoju, a moja matka cierpi! Nie zostawie tak tego.

Gość gość
ośmieszaj się dalej razem ze swoją mamusią!!!

Gość gość
ila lat ma twoja matka, twoj ojciec i ona?

Gość mentolowa lifka
No i nabroilam troche. Zdobylam num tel do tej baby i wyslalam prowokacyjnego smsa. Nazwalam ja w nim brzydko i podpisalam sie zmyslonym kobiecym imieniem, zeby nie czula sie tak pewnie. Ojciec dzisiaj wrocil wkurzony i obrazony na caly swiat. Nie odzywa sie do nas. Chyba sie poklocili z tamta

Gość gość
ile oni mają lat?

Gość gość
wyślij mężowi info

Gość mentolowa lifka
Po 50-tce sa

Gość stevart
mam jest w podeszlym wieku ? a oboje sa po piecdziesiatce ? ;-)

Gość gość
Nic. Nie ponizaj sie przed obca kobieta.

Spuść jej takie wp*****l ze jej tapeta z ryja odpadnie Skonczy sie pisanie "dobranoc" i "tesknie" gwarantuje

Gość gość
zbij jej ryj na kwaśne jabłko. S z m a t a nie nawidze takich kurrew!!

Gość mentolowa lifka
Wiecie co? Mam juz mętlik w glowie. Teraz zaluje ze dalam sie wciagnac w ta intryge. Mama ma jakas obsesje na ich punkcie. Poprosilam zeby z nim na spokojnie porozmawiala. To ona zamast rozmawiac zaczela lamentowac, plakac, ze on chce ja zostawic, ze tamta probuje rozbic nasza rodzine. Ojciec widac ze ma juz dosc matki, mimo zapewnien ze nigdy jej nie zostawi, ze z tamta nie chce byc, a ona dalej swoje... Strasznie sie przed nim ponizyla. Ona sama mowi ze nie wie co sie z nia dzieje. Nie, ja juz sie nie wtracam, to ich sprawa. Chyba musze jej jakiegos psychologa znalezc bo sie coraz bardziej pograza.

Gość stevart
Nie wtracaj sie w nie swoje sprawy.

Gość gość
ale masz niedojrzalych rodzicow, moi tez są po 50tce i nie wyobrazam ich sobie, zeby tak świrowali :/