Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻCIE PLISKA :( (ZDRADY)

Polecane posty

Gość gość

Hejka, ja z moim mężem jesteśmy od 10 lat. Jesteśmy koło 30. Mamy 2 dzieci - córeczki ;) Niestety od pewnego czasu coś jest nie tak - kotek przestał troszczyć się o siebie, innym słowem nie wygląda najlepiej. Prowadzimy biuro Ja go rzadko odwiedzam, bo warunki finansowe na to pozwalają. Jednak od pewnego czasu mam do niego podejrzenia. Dość długo go nie ma w domu (od ósmej do szóstej-dziewiątej). Podejrzewam go, bo jak raz chciałam zostawić u niego córeczkę był dziwnie zdenerwowany, dodam że było to w środę. W następną znowu się dziwnie pytał czy go nie odwiedzimy, bo akurat miałam pójść do kosmetyczki. W zeszłą środę zapytałam sie do o której wróci, powiedział że ma spotkanie ze znajomym i późno. Wydaje mi się podejrzane - a wam? Pocieszam się tym, że z tym wyglądem, raczej żadna się do niego nie przylepi. CHyba że z kasą hahaha. Kolejna sprawa to pieniądze - kolekcjonuje sporą sumkę na nie wiem na co :(

Gość pliszka myszka
szczerze, nic z tego nie rozumie

Gość gość
a moze specjalnie o siebie niedba bo wtedy bys dopiero cos podejrzewala no ale dlamnie jako do kobiety żony i matki tez by mi te srody podpadały

Gość gość
Ty chcesz ustalic czy Cie zdradza i jesli zdradza to odejsc, czy niezaleznie od zdrady chcesz ratowac malzenstwo?

Gość gość
kurcze na chwilą obecną nie zastanawiałam się nad tym, ale chciałabym możliwie uniknąć rozwodu. Chciałabym dodać że on pochodzi z takiej średniej rodzinki i bardzo źle myślę o jego mamusi. Ostatnio chciał sprzedać działkę za 150 tyś. nie wiem na co

Gość gość
I tak jeszcze powiem słówko, że on od paru lat już kiepsko wygląda i wątpię, żeby jakaś na niego poleciała.