Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

BOJĘ SIĘ O ZDRADĘ :(

Polecane posty

Gość gość

Hejka. Jestem z moim mężem koło 30. Mamy 2 córeczki ;) Jednak ostatnio coś się zaczęło psuć. Otóż ja z mężem mamy sklep - ja go rzadko odwiedzam, bo nie muszę xD Mąż częśto wracał późno (koło 7-9). Przymykałam oko. W środę, miesiąc temu jak chciałam zawieść córeczkę do niego był zdenerwowany (nie wiem na co), ale się zgodził. W kolejną środę jak odwołałam dziwnie się dopytywał czy aby napewno nie przyjedziemy. W zeszłą środę mówił, że wróci późno, niby ma dużo pracy. Nie wiem czemu ale mi się wydaje to podejrzane. On ma taką średnią rodzinkę, tam się dzieją różne rzeczy :( Dodam jeszcze, że ostatnio przestał dbać o siebie, więc się tym ratuję, że żadna k***a nie przyjdzie na takiego faceta ;) Kasuje też większość SMS dostawców i innych. Ale o dziwo nie kasuje wysłanych (chyba). Dobrze, że nie wie że istnieje rejestr, to go czasem sprawdzę ;) Zauważyłam, że troszkę mnie zaczął oszukiwać z kredytami, pieniądze jakoś znikają. Ostatnio chcaił mnie namówić na sprzedaż działki za 175 tyś. Nie wiem po co mu kasa. Może coś tam z teściową knuje (teściowa okropny człowiek). NIE CHCĘ ROZWODU. Myślę nad wynajęciem detektywa, czy zamontowanie lokalizatora w samochodzie, albo podsłuchu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować