Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie dziewczyny co mam o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość

Witam poznałem dziewczynę na dyskotece, okazało się że jest ode mnie 2 lata starsza ja mam 19 ona 21. Nie jest z mojego miasta po prostu tu studiuje i mieszka w akademiku. Wydawała mi się bardzo ogarnięta i sympatyczna. Była z koleżanką a ja z kolegą po jakimś czasie wyszliśmy z klubu i poszliśmy na piwo w inne miejsce. Wymieniliśmy się numerami. w przyszłym tygodniu (kolejny weekend) napisała do mnie czy nie chce wyjść gdzieś razem na piwo ewentualnie do jakiegoś klubu. Spotkaliśmy się połaziliśmy trochę po mieście po czym poszliśmy do mnie. Wiem że bardzo się jej podobałem gdyż w dniu poznania strasznie się za mną oglądała itd po czym powiedziała że tak było że zwróciła mocno na mnie uwagę bo się jej spodobałem itd. Doszło do zbliżenia. Z rana zauważyłem że nie jest ona tym wszystkim zachwycona tzn jak by tego żałowała po czym powiedziała mi że ma chłopaka ale już ich chyba nic nie łączy. Odprowadziłem ją do drzwi pocałowała mnie i poszła. Wieczorem dostałem od niej smsa że to nie powinno się wydarzyć gdyż ona wyjeżdża na 3 miesiące do swojego miasta itd i jak wróci to może będzie chęć żeby jeszcze się spotkać. Co mam o tym wszystkim myśleć ? nie wiem skąd taka reakcja sama mi powiedziała że bardzo dobrze się dogadujemy bardzo się jej podobam itd. Postanowiłem nie odzywać się do końca tygodnia żeby sobie to ułożyła ale nie wiem skąd nagle taka zmiana