Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka ale nie porcelanowa

Planuję wypad w góry ok 4-dniowy. Jaki jest orientacyjny koszt?

Polecane posty

Myślimy z koleżanką o Pieninach. Po drodze chcemy zwiedzić Auschwitz itp. Jesteśmy z Podlaskiego. W planie mamy nocowanie w schroniskach, ewentualnie w namiocie. Dużo łażenia po górach, jedzenie - pół na pół z domowym:p Nie będziemy zmotoryzowane niestety. Ktoś był kiedyś na jakimś wypadzie i oświeci co do kosztów? Słyszałam, że Pieniny są tańsze...

Gość zajebisty nick
:D

dzięki

Gość gość
podliczcie koszty dojazu, oraz noclegów. do tego dodajcie jedzenie i bedziecie miec cały koszt, ew. jakies wstepy... ja jezdze b tanio do karpacza na ok. 5 nocy w dwie osoby wydajemy ok. 500-600 zł , dojazd pociagiem osobowym, nocleg za 25 zł os, jedzenie kupujemy tam w dyskoncie bo jest

a możesz podać mi namiar na nocleg tam? i dziękuję za odzew

Gość gość
w tym karpaczu? to bys musiała podac meila, bo mam chyba tylko numer telefonu tego goscia, ale on ma takie tylko małe pokoiki bez wielkiego standardu, nie jest to pensjonat tylko dom prywatny... no i kuchni nie ma... jak sie dobrze poszuka to da sie znalezc pokoje za 25 zł zawet w zakopanem, najtańsze pokoje maja lazienke na korytarzu, i moze byc tak, że nie ma dostepu do kuchni, a jest tylko np. czajnik... ja sie zawsze dowiaduje czy jest czajnik elektryczny, bo wtedy sobie poradze i najwyzej zrobie jakies zupki w proszku chociaz jak nie ma kuchni...

Gość gość
tylko ze z podlaskiego do np. karpacza jest chyba za daleko na taki krótki zwłaszcza wypad. To juz faktycznie pieniny lepsze znacznie, najlepiej dobrze przejrzec wszystkie ogloszenia w róznych bazach noclegowych i się spytac, ale z reguły słabszy standard to powinno sie za te 25 zł czy max 30 znalezc... wg mnie nie ma co planowac jechania gdzies bo tam drozej czy taniej, wszystko zalezy od standardu