Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyki dla mojej narzeczonej

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, drogie Panie. Stoję przed trudnym wyborem kolczyków dla mojej narzeczonej. Chciałbym sprawić jej przyjemność i kupić jej kolczyki z okazji urodzin. Wiem, że lubi złotą biżuterię i perły. Wytypowałem w takim razie 3 warianty kolczyków: - wkruk.pl/pol_pl_KOLCZYKI-2308110_1.jpg - www.yes.pl/images/file_column/item/photo/42252/special/zlote-kolczyki-z-perlami-zw-z-z10-n00-zhf6997.jpg?1299773281 - www.yes.pl/images/file_column/item/photo/41766/special/kolczyki-z-perlami-bb-p-pkm12b.jpg?1299772448 Bardzo proszę Was o pomoc w wyborze. Liczę na Was gust :)

Gość gość
jak dla mnie z kruka są wyjątkowe

Gość gość
i takie inne od tych z yes

Gość gość
moim zdaniem te pierwsze są piękne później te drugie no i trzecie:)

Gość gość
i takie inne od tych z yes

Gość gość
ja bym wybrała te 2gie

Gość Zdecydowanie te pierwsze
z Kruka.

Gość gość
te pierwsze piękne :)

Gość gość
Jak z perłami to zobacz w Aparcie.Mają duży wybór pięknych kolczyków.

Gość gość
nie loubie perel,ale z 1 to bym sie ucieszyla,a nawet nosila! 1, potem2 ,potem 3

Gość gość
te z apartu- strasznie brzydki kolor zlota i w ogole wyglada jakos tak niezgrabnie wykonczone.

Gość gość
Jak dla mnie żadne, wszystkie babciowe, ale jak Twoja narzeczona ma taki styl to już chyba pierwsze najlepsze.

Gość gość
Wybierz pierwsze/drugie. To zależy, czy woli sztyfty, czy takie na zapięcie angielskie. Nie zgadzam się z poprzedniczką, że wszystkie babciowe...

Gość Lipencja
Ale te z Kruka są pokazane dwa prawe albo dwa lewe, powinny być symetryczne, a nie w jedną stronę. Głupio to będzie wyglądać. :/ Drugie.

Gość gość
Kolego poproś swoją kobietę, żeby wybrała sobie takie, jakie jej się podobają, a Ty zapłacisz. Umów się z jubilerem, żeby nie ujawniał ceny przy zakupie i już :)

Gość gość
pierwsze podobają mi się najbardziej :)

Gość gość
Pierwsze bym na Twoim miejscu wybrała, ale jak któraś z pań napisała - są 2 lewe/prawe, nie są symetryczne. Najlepiej (jeżeli masz możliwość), przejdź się do salonu Kruk w celu obejrzenia kolczyków

Gość Ewellinna
Przecież widać, że te kolczyki są identyczne, skopiowane to samo zdjęcie. Muszą być symetryczne, bo głupio by wyglądały, jakby były obydwa takie same. Ja bym wzięła te 2gie

Gość gość
Wybór trudny, bo wszystkie 3 pary są ładne. Najlepiej prezentują się te pierwsze ;)

tak sobie popatrzylem, chyba swojej cos takiego kupie... slicznie bedzie w nich wygladac. drogie sa te z kruka?

fajne sa... ale patrze tez inne, kurde... podobaja mi sie takie wiszace... :) nie no kupie jej, tylko szkoda ze akurat teraz zadnej okazji nie ma... ;) powiem ze spozniony prezent na dzien dziecka :D:P albo moze niebawem bedzie jakies miedzynarodowe swieto orgazmow czy cos, to sie prezent da :D ahhaa ;)

Gość gość
kruk ! Te okragle perly to takei troche dla starszej pani

Gość gość
Bardzo ładne kolczyki kolega wybrał dla narzeczonej. Jak dla mnie to ciekawsze, niż te wszystkie perłowe. Lubię kółeczka. Sama mam podobne. Nie dziwię się, że nie chce zdejmować :P, ale powiedz, jej niech zdejmuje, bo uszka się męczą, jak się śpi w kolczykach :)

Gość gosiaczka
no jak dla mnie są piękne, tylko sam znasz najlepiej gust swojej narzeczonej i żadna z nasz nie wybierze za Ciebie :) życzę powodzenia :) --- http://www.topkupony.pl/