Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalambury1234

Urojenia kobiet

Polecane posty

Gość kalambury1234

Dlaczego gdy widzicie że facet ma was w d***e, wmawiacie sobie że jednak was kocha? dlaczego stale nosicie różowe okulary? dlaczego nie macie szacunku dla siebie?

Gość kolejne pytanie nasuwające sie
dlaczego jesteście tak żałosne i nie macie honoru??

Gość esmeralda szpetna
bo kobietom od małego pierze sie mózgi. mają wyprane do tego stopnia, że żyją w świecie które same sobie wytworzyły :O

Gość mentolowa lifka
Nie wiem, ale ja juz przejrzalam na oczy. Lepiej pozno niz wcale. Nigdy mnie juz nie zobaczy ani nie uslyszy, dam mu spokoj

Gość jgghcfgghhkbh
Dziewuszki nadal beda zakladac swoje tematy i na tysiecznej stronie szlochac, ze: "on znoooowuuuu nieeeee zadzwonil" i dopytywac sie im podobnym czy on kocha, a chorek naiwnych istot jak one same bedzie chorkowal ze owszem kocha ale mezczyzni tacy sa, nie okazuja, a potem wszystkie wyjda za maz za takich, ktorym nie bardzo zalezy i beda sie cieszyly, ze ich dociagnely do oltarza, a po latach otoczone gromadka dzieci beda sie stukac warzachwia do zupy w calkiem sklepane juz czolo i plakac, ze nikt im nie powiedzial... A mowi mnostwo, tylko one nie chca sluchac. A zycie to nie romantyczny film. Zycie jest prostsze. I tu ta prostota jest wywalona, jak na dloni. Tylko one te zaplakane, naiwne i wierzace bezmyslnie nie chca nawet tu wchodzic, a co gorsza poczytac

Gość zdesperowana malzonka
bo mamusia mowila ze kobieta bez mezczyzny jest nikim

Gość kalambury1234
tu niemal każdy topik sprowadza sie do tego,że ugrząznęłyście w za przeproszeniem gównie i nie macie odwagi sie z niego wydostac i uważacie że to nie gówno tylko "cudowny związek" i on sie zaraz zmieni...

Gość gość
Rozumiem, ze znasz sytuacje z autopsji? Bo chyba nie przypuszczasz, ze wszystkie kobiety sa takimi idiotkami?

Gość kalambury1234
nie znam z autopsji, bo zawsze ja zrywam kiedy widzę ze facet nie ma ochoty, zaczyna się nudzić itd. no dobra jak miałam 17 lat to byłam z chłopakiem który mnie nie chciał i sobie roiłam, ale na litość boską miałam 17 lat... a tu widzę topiki 25, 35 latek i nie kumają po prostu patrzę na te wątki forum i mnie przeraża naiwność i urojenia kobiet.

Gość kalambury1234
najlepsze są te kobiety po ślubie 30-paro letnie, które same zarabiają a nie mogą palanta zostawić tylko się żalą na forum. jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ze kobieta jest z facetem którego nie znosi bo jest od niego uzależniona finansowo. ale niezależna kobieta, jest z typem który jawnie ma ją w pogardzie.pytam:dlaczego?

Gość dlaczego???.
proste: -są głupie, tchórzliwe i naiwne tyle

Gość nastroszoony kootas
bo jesteście takimi kur.wami jak lukrecja