Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkalenka

Pytanie do doświadczonych :)) .

Polecane posty

Gość patkalenka

Witam :) ! Mam pewien problem, który może wydawać się głupi, ale nie jestem doświadczona w żaden sposób w tych sprawach. Razem z chłopakiem uprawialiśmy petting. Podczas wytrysku sperma wylądowała na mojej lewej ręce. Na prawej też trochę było, ale z tego co pamiętam niedużo. Od razu po tym poszłam do łazienki z powodu potrzeby opróżnienia pęcherza :)) . Wytarłam - bardzo niedokładnie - lewą rękę papierem toaletowym. A potem, po załatwieniu potrzeby, podałam z lewej ręki do prawej papier, po czym się wytarłam... I tu pytanie: czy plemniki były w stanie przedostać się z ręki na papier, po czym "spłynąć" w okolice mojej pochwy? Dopiero po wytarciu umyłam ręce, co powinnam zrobić od razu po wejściu do łazienki, no ale... Proszę o poważnie odpowiedzi, mimo iż pytanie może wydawać się głupie. Dodam jeszcze pytanie: ile mogą żyć plemniki na skórze? Słyszałam, że to zależy od temperatury, a dzień był upalny, w pokoju dosyć duszno i ciepło. Z góry bardzo dziękuję.

Gość jjjkjkjakjkkk
no widzisz jaki pech , jakbyć podała z prawej do lewej to była by szansa a tak.... ale nie martw się , jest roczny urlop macierzyński , becikowe ze swojej strony mogę za to zaprponować imiona chlopiec : kleofas dziewczynka : wiesława

Gość patkalenka
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag. To wszystko przez te skaczące plemniki!!!!!!!😠