Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dombas77

Przyjaciółka którą kocham..

Polecane posty

WItajcie Potrzebuje waszej pomocy mianowicie pół roku temu zakochałem sie w pewnej dziewczynie powiedzialem jej wtedy że ją kocham i ona to zrozumiała i powiedziała że też coś czuje lecz wyjechałem w styczniu na pół roku no i nasza znajomość się rozpadła..ostatnio odezwala sie do mnie i spytala czy moze jakis spacer impreza ? ja że oczywiście i spędzilismy noc na tańcach przytulaniach i wg ale teraz sie do mnie nie odzywa. pomocy co mam robic?

Gość mąka
Co masz robic????odezwij sie pierwszy...napisz smsa lub zadzwon:-)

pisałem lecz odpisuje od niechcenia ze brak czasu ze cos tam .. nie mam juz sil nie spie 4 noc z rzędu myślę o niej nikt inny sie juz nie liczy...

Gość gość
Wydaje się, że ona raczej nie jest zainteresowana. Już okazałeś swoje zainteresowanie, a jak teraz ona nie zacznie działać, to lepiej sobie odpuść, zamiast się narzucać... http://www.niesmiali-forum.waw.pl/

w takim razie czemu sie przytula daje takie to cieplo wspomina chwile ktore nas łączyły itd?

Gość mąka
Moze Cie sprawdza czy Ci na niej zalezy,kobiety czasami maja takie dziwne zagrywki,moze chce zebys o nia walczyl...

Gość gość
może ona stwierdziła, że nie traktujesz jej poważnie tylko zabawowo

Gość jejku jej
skoro zerwałeś znajomość wyjazdem i podczas swojej nieobecności jej nie podtrzymywałeś to teraz czas abyś to ty sie postarał ;) ona już ci dala sygnał, że chce. ale smski to kiepski sposób na podtrzymywanie relacji, inicjowanie spotkań bardziej jest wskazane. tak więc zadzwoń i coś zaproponuj, a potem już samo się podzieje ;)

Gość gość
A nie pomyslales o tym,ze moze po spedzonym wieczorze z toba stwierdzila ze to jednak nie to? To wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne, gdyby cos do ciebie czula to na Pewno podtrzymala by kontakt, nie ryzykujac takich zagrywek