Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet - nie stanal mi :(

Polecane posty

Gość gość

Masakra jakas...dzis w nocy wszystko spoko, gra wstepna - ja gotowy - przychodzi co do czego jak zalozylem gumkei mi nie staje. Problem jset w tym ze tokobieta z ktora juz kiedys sie spotykalem i tez z nia mialem taki problem . zerwalismy kontakt na jakis czas by teraz znowu do siebie 'wrocic' i jestesmy w takim nieoficjalnym zwiazku poki co. Zalezy mi mega, przemega i to jest ta osoba ktorej cale zycie szukalem a tu taki klops ;/ w przerwie w naszych relacjach sypialem z innymi pannami i tego problemu nei bylo;/ nie dosc ze czuje sie jak smiec to wlasnie siedze bo pol nocy nie przesapalem a ona spi...zastanawiam sie nad jednym czy to poprsotu nie bedzie koniec mnaszej znajomosci;/ fakt,po calym zajsciu powiedziala ze nic sie nie stalo itd no ale to slodki epeirdolenie raczej ;/ Panie jakbysice sie zachowaly, jebnelybscie taim smieciem?;/

Gość gość
nie przesadzaj każdemu sie może zdarzyć ;)

Gość gość
czekam az wstanie i powie ze to koniec albo powie ze nic sie nie stalo i pozniej mnie stopniowo oleje

Gość gość
tez kiedys mialem taki problem i niestety mysle ze moze byc teraz jeszcze gorzej bo przy nastepnym zblizeniu zamiast skupiac sie na sexie to bedziez aby myslal czy ci zaraz z nowu nie sflaczeje...a jak bedziesz o tym myslal to pewnie sflaczeje ja tak mialem,przed pierwszym r****nkiem w zyciu strzepalem se c***a z 10 razy bo podobno takto bym sie szybko spuscil,efekt byl taki ze moj wacek nie mial sily juz potem stac:/ oczywiscie przy nastepnym stosunku myslalem juz aby czy mi stanie czy nie no i oczywiscie byl sflaczaly przez te mysli jak to pokonac? przede wszystkim daj sobie spokoj z gumka bo zawsze ci sflaczeje podczas zakladania,ja r****m w dni nieplodne i nie spuszczam sie do srodka i tobie tez tak radze.ja dzis jestem juz z nia zawsze gotowy i nie mam absolutnie zadnych problemow z potencja bo r****my sie juz od wielu lat wiec nawet jakby mi teraz jakims cudem nie stanal to i tak bym sie z tego smial a nie wstydzil bo znamy sie juz jak lyse konie tak wiec daj sobie spokoj z gumkami i r***aj w nieplodne,podczas gry wstepnej pewnie ci troche stoi (ja tak mialem) to pakuj go szybko do srodka,w c*pce juz ci raczej nie opadnie,po paru udanych stosunkach twoja psycha wroci do normy i nie bedziesz juz tak skoncentrowany na swojej erekcji i z czasem problem zniknie bezpowrotnie tj u mnie:)

Gość gość
aha byc moze bedziesz sie bal bez gumki ale mysle ze nie ma czego,ja r****m juz moja dziewczyne z 7 lat bez gumki i jakos nie wpadlismy.r****m w nieplodne czyli 7 dni od chwili pojawienia sie miesiaczki i 7 przed spodziewana miesiaczka(przy regularnych cyklach) do tego nie spuszczam sie w nia i metoda poki co w 100% skuteczna a naprawde wiele juz sie na czytalem o metodach antykoncepcji