Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saratov

Właśnie wróciłem z podróży po wschodzie... Polki, jesteście brzydkie!

Polecane posty

Gość gość
mnie tam nie dziwi że ktoś jeżdzi tam gdzie ma wieksze szanse to raczej naturalne. jakbyscie przestały udawac księzniczki i zaczeły dawać dooopy na rozsadnych warunkach to pewnie też byście sie polakom wydawały piękne:D

Gość gość
Lepiej spójrz na temat. takie te Ukrainki uciśnione :D nikomu nie bronimy tam jechać i szukać gwiazd :D

Gość gość
oczywiscie ż główne kryterium. jakbys miała do wyboru przystojnego i przystojnego i bogatego to którego bys wybrała?:)

Gość gość
z dużą dozą praedopodobieństwa momożna załozyc ze bogatego czyli jakie było kryterium wyboru?:P

Gość gość
I widać po obrońcy Ukrainek jaki ma zajeebisty szacunek do kobiet. Nigdzie kobiety nie znajdzie z takim podejściem. Ukrainkom nie szkodzi za spinkę dawać jak mają kilku takich frajerów.

Gość gość
gdyby głównym kryterium wyboru był wygląd to wybierałybyście pół na pół a tak nie jest bo zawsze wybierzecie bogatego pomijajac przypadki kiedy chodzicie sie po prostu koorfic ale wtedy też wolicie jak wam stawiaja drinki niz na odwrót

Gość gość
'nigdzie kobiety nie znajdzie z takim podejściem" ależ znajde:) np na ukrainie:)

Gość gość
Faceci się nie k****ią haha No cóż, porządane kobiety nie są dla biednych i przeciętych ledwo Co z tego, ze jakiś głupi Czesiek kogoś chce jak nie chcą jego?

Gość gość
Nie szanujesz ich, więc cię wykorzystają na kasę i obywatelstwo.

Gość gość
jak sam napisał, faceci tam jeżdżą szukać przygód, widocznie Polki, które mu odmówiły nie chcą przygód.

Gość gość
"porządne kobiety nie są dla biednych i przeciętnych" pomyślałas zanim to napisałas czy mówiąc porządne miałas na mysli idiotki? skoro ukrainki lecą na polaków z powodu kasy to najwidoczniej są porządne.

Gość gość
"kobiety które mu odmówiły" sledzisz mnie czy jak?:D:D

Gość gość
to nie ja załozyłem temat próbowałem uspokoic troche emocje ale zostałem olany. wziałem to za zachęte do dlszego psucia wam i sobie nerwów;) wyszła z was wielka azdrość ifrustracja. niw myją sie, potpiertalają, są tandetne i głupie. szkoda gadać jakie wy jestescie

Gość gość
Porządane :D nie znasz takiego słowa? Jakim to trzeba być debilem!!! :D Czego się podszywasz pod polskiego faceta kretynko ukraińska? :D Pogadamy jak nauczysz się polskiego.

Gość gość
bo wyszło na to, że zdesperowane:D nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. równowaga w przyrodzie musi byc. raz wieje ze wschodu raz z zachodu a to wszystko w ramach utrzymania ciśnienia na stałym poziomie:) a u was ciśnienie widze jest całkiem wysokie:)

Gość gość
która chętna na *****nko?? wnosze z zaangażowania w gnojenie konkurencji, ze wszystkie:)

Gość gość
Pewnie, że to pisze Ukrainka. Co by jakiegoś Polaka to obchodziło jaką one mają opinię. Ukrainki zazdroszczą i chciałyby być Polkami, ale przy ich szczęściu i tak pochodziłyby z jakiegoś polskiego zadupia bez perspektyw :D fakt, nie miałyby wschodniego akcentu uniemożliwiającego cokolwiek innego niż seks i "związki" z Polakami

Gość gość
a mówiłem, że mam dwa na dziesięc. obniżacie loty drogie panie. to niedobrze mozna piertolnąć skrzydłem w topole albo inną lipe

Gość gość
"ukrainki zazdroszczą i chciały by być polkami":D:D:D po co żeby faceci od nich uciekali na wschód?

Gość gość
cięzzko z wami dojśc do jakichś logicznych wniosków albo raczej można dojśc do wszystkich mozliwych wniosków:)

Gość gość
Ale prostak. Takie odzywki to do Ukrainek. Chciałyby, po co się tak tu pchają.

Gość gość
Ukrainki nie są konkurencją dla Polek. Ten prostak dobrze wie, że ukraińskie k****y biorą połowę tego co polskie :D o czymś to świadczy. Jednak ta "uroda" i akcent nie są cenione....

Gość gość
jak ktoś sie gdzies pcha to przzeważnie tylko po to żeby zając miejsce wypychanego co nie jest równoznaczne z tym, że chciałyby sie stac takie jak wy. eo ciekawy paradoks ale nie mam siły i ochoty sie nad tym zastanawiać

Gość gość
równie dobrze może może to świadczyć o tym, że są bardziej konkurencyjne zarówno jeżeli chodzi o jakoś jak i cene. to, że przyczepisz se do worka na kartofle cene pincet złotych to nie znaczy, że jest wart wiecej niż jedwab za dwieście:)

Gość gość
na tym polega handel. tam za dwieście złoty kupi tyle co ty tutaj za tysiac. czyli skoro bierzesz piecset to zarabia dwa razy więcej od ciebie w przeliczeniu na dobra które może za to nabyc:) wydaje mi sie ze tak to sie powinno liczyc:)

Gość gość
Jedwab się ceni, kartofli nie :D gdyby mogły też by brały tyle co Polki, ale nikt by nie przyszedł.... Jesteś chamem.

Gość gość
krotko mówiąc nie macie sznas drogie panie nawet jezeli jestesscie równia atrakcyjne:(

Gość gość
nie jestem chamem tylko umiem liczyć i od pewnego czasu szanuje pieniądze (nie samą idee ale niestety narzucony z góry system wartościowania wszystkiego na który same sie zgadzacie)

Gość gość
w zasadzie pozostało wam jedno wyjście. wyemigrowaać na wschód w poszukiwaniu rynków zbytu i tanich towarów któe można kupic za to co zarobicie jeżeli ten zbyt będzie:)

Gość gość
ukrainki róeniż w wiekszości nie przyjeżdżają tu mieszkac tylko zarobic żeby wydac u siebie tak samo jak polacy za granicą. to jest najsensowniejsze rozwiązanie. innym jest przemyt tanich towarów stamtąd tutaj tu kłaniaja sie tirówki ale to nie jest ich inicjatywa bo same sa towarem. patrzac na to jaką popularnością cieszą sie produkty z chin nalezy przypuszczać że wasz los nie jest wesoły i niebawem zostaniecie wycofane z produkcji:D