Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saratov

Właśnie wróciłem z podróży po wschodzie... Polki, jesteście brzydkie!

Polecane posty

Gość gość
Hehe mogłyby to też by się ceniły, ale nie mogą z wiadomych przyczyn

Gość gość
no chyba, że czymś zaskoczycie zeby uzasadnić róznice ceny jaka proponujecie. nie wiem. moze zacznijcie grać na harfie stopami albo robić cały dzień na drutach:D

Gość gość
Torebka LV jest lepsza od tej z bazarku :)

Gość gość
nie wiem co to jest torebka lv ale założe sie, że rozwiązania w niej zastosowane nie a zastrzezone prawem patentowym

Gość gość
pusty chlopak wyzej nie ma szacunku do ludzi, dorosnij chlopcze, mama wie, ze na ukraine sie wybierasz? :D

Gość gość
Polki są o wiele łądniejsze od Ukrainek. Mają po prostu bardziej regularne rysy twarzy. Ukrainki są często nieładne. Mają za to długie włosy zwykle. Nasze panie, gdyby nosiły dłuższe włosy, to kasowałyby po prostu każdą konietę ze wschodu.

Gość gość
Jak się pojechało tylko w jedno miejsce to tak się widzi

Gość gość
Autor zapomniał napisać że jest fanem grubych pulpeciar, dlatego tak go rajcują ukrainki

Gość gość
W głębokiej Rosji nadal widać skutki wojny ojczyźnianej w tym, że jest więcej kobiet niż mężczyzn. Skutkiem tego, "lepią" się do każdego wolnego faceta, a takiego zza granicy to już w ogóle.Może to być lekko dziwaczne dla wrażliwości naszych Pań, że jak to tak, no ale tak jest.

Gość gość
co ty kooorfa piertolisz? skutki wojny ojczyźnianej wyrażające sie dysproporcja liczby płodnych osobników męskich i żeńskich to mogły być widoczne zaraz po wojnie kiedy tych płodnych osobników brakowało. póóxniej o ile nikt przy tym nie grebał rodziło sie statystycznie po równo przedstawicieli obydwu płci. chyba, ze na syberii 90 letnie dziadki wliczani sa do liczby płodnych samców bo chyba tylko na skutek ich niedoboru może zachodzić dysproporcja o któej piszesz 70 lat po wojnie

Gość gość
a poza tym to c***j z wami i waszymi regularnymi rysami twarzy. od gapienia sie na marmurowe pomniki pała nie staje.

Gość gość
ja tam wole regularne rysy dooopy albo tzipy niz wasze regularnie zadufane i bezmyslne mordy wyrażające jedynie nieuzasadnione poczucie wyższosci. sram na was ide na dzifki gupie peeesdy

Gość gość
Ooo kultura "panów" w sam raz dla pulpetów z Ukrainy. One nawet polskiego nie znają, ale dla takich głupków to jest fajne, i tak by nie mieli o czym pogadać z Polką.....

Gość gość
a z wami to niby o czym mozna pogadać? w waszej wyższości rasowej i lepszym guście? nie interesuje mnie to. w zasadzie to do niczego mi rozmowa z kobietą potrzebna nie jest. ważne żeby reagowała na kilka podstawowych komend w stylu bierz do pyska siad wypnij dooope.

Gość gość
Temat jest o Ukrainkach a nie Polkach ;) ale jesteście dziwni, seks z Ukrainką to jak z głuchoniemym. Creepy :D

Gość gość
No właśnie, nie masz o czym pogadać z Polkami... i pusto we łbie.

Gość lawlieeet
A ja wam powiem, ze lepsi od was sa mezczyzni z zachodu, inteligentni,zadbani, pukntualni,romantyczni, w czasie gdy Polacy to miernoty i brzydale, a jedyne ktore na was leca to Ukrainki i inne tanie dziewczyny z biednych kraji, po za tym maja tez podobna menstalnosc do Polakow, bardziej malpia niz ludzka, a Polki, bystre i sprytne, bardziej pasuja do mezczyzn z zachodu, bogatych, ukladnych i przystojnych, to tylko swiadczy o tym, ze Polacy to beztalencia, niech autor wyjedzie do Francji, ciekawe jakie bedzie mial tam branie, w bogatym kraju pelnym inteligentnych i samodzielnych kobiet, Ukrainke moze poderwac nawet Chinczyk. :) Jestescie smieszni! :D

Gość lawlieeet
Ktos sie moze wypowie? Ja mam chlopaka Niemca, bogatego,madrego, zadbanego, uczuciowego, na co mi wiec Polak ktory nawet nie ma o czym gadac z dziewczyna, Polacy zaczepiaja, pierwsze od czego zaczynaja rozmowe to czy lubie seks, potrafi do mnie pisac 30 takich dziennie, co jest po prostu zabawne, a Ukrainki leca na pieniadze, a jak im sie znudzi to poszukaja nowego glupiego zwierzecego chlopaka, no coz, w koncu slowianska krew, jak tutaj zarobic by sie nie narobic, a do zdobycia Polaka potrzebne jest tylko posiadanie pochwy. :)

Gość Ester Goldbaum
wyraziłaś swoją subiektywną opinię , każdy może , poka fote

Gość gość
lawlieeet~ 100% prawdy! Hahhahah kochana po prostu trafilas w dziesiatke! :) Polacy ciesza sie z podrywu lasek ktore takze maja ich gdzies co najwyzej portfele moga okazac sie interesujace a z mezczyzna z zachodu mozna utworzyc normalny zwiazek, przykro mi, ale po czyms takim trudno sie pozbierac, jestescie brzydkimi, lysymi, grubymi, nieudacznikami ktorzy nie potrafia szanowac kobiet. Pozdro ;)

Gość gość
lawlieeet chyba każda kobieta będzie zazdrościć Ci tego Niemca, wiem co mówię ;) Polaki odpadają w przedbiegach w stosunku do facetów z zachodu i dobrze o tym wiedzą, stąd frustracje

Gość lawlieeet
To jedzcie na Ukraniki. Ktos zabrania? One tez was maja gdzies. :)

Gość liliowa4455
krótko i nie na temat: Bóg kocha was niewyobrażalnie wielką miłością, pamiętajcie że to życie skończy się kiedyś a wtedy staniecie z Nim twarzą w twarz, myślcie o tym spotkaniu już teraz, to realne, to się naprawdę stanie, żyjcie tak by było to miłe spotkanie, on chce dla was wszystkiego co najlepsze i mając większą wiedzę od was- lepiej wie co takim właśnie jest !!!

Gość gość
To przykre ze wiekszosc moich kolegow to zalosni frustraci. Ja jestem mezczyzna, Polakiem, studiuje, mam zainteresowania, uwazam, ze kobiety powinno sie szanowac, Polki sa sliczne, tak samo jak kazda inna Slowianka, nie wiem kim trzeba byc by wypisywac takie rzeczy o swoich rodaczkach, a Ukrainke rzeczywiscie poderwie kazdy glupi, kraj prostytutek i patologi, pozdrawiam, Bartek.

Gość lawlieeet
Nie lubie oceniac ludzi po narodowosci, ale czasami sie nie da, podrozuje od dziecka, kocham ludzi, ale nie takich jak 46% polskich mezczyzn, choc nigdy zadnego takiego nie spotkalam twarza w twarz. :)

Gość gość
Niestety nieudacznicy z kafe, ładne i mądre polskie kobiety mają do wyboru panów z zachodu, przystojnych, inteligentnych i szarmanckich. Wiem, że was to boli, bo konkurencja nie śpi a Polki mają oczy i umieją wybierać, choć wy byście chcieli, żeby były ślepe ;)