Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakut

Teza - piękno Polek to mit. Nie żeby były brzydkie. Są po prostu przeciętne.

Polecane posty

Gość gościówa:D
"Polskich suczek nawet do reklam kremu nivea nie biorą" I tu się robaczku mylisz. Taka Przybylska, przez wiele lat, miała podpisany kontrakt z niejaką firmą kosmetyczną ASTOR. Jednak ja nie o tym. Poczytajcie sobie to, hahahahaha! http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/najbrzydsi-mezczyzni-sa-z-polski,115143.html

Gość gość
Piekni sa mniejszoscia w kazdym kraju. Tak to juz jest, jedni maja wyglad a drudzy musza sobie wszystko "robic".

Gość gość
polskie dziewczyny są bardzo naturalne, nie ma u nas aż takiej mody na operacje plastyczne, W krajach wysoko rozwiniętych są piekne i sztuczne "lale". Lubie dziewczęcość, naturalność

Gość gość
Polki są c*****e, wystarczy jechać na zachód żeby to stwierdzić.

Gość gosidbhxdb73
jasne, jestem kobieta ale nie w pelni polką. polki to co maja miec male to maja duze i co maja miec duze to mają male :D male, waskie usta ale za to wielki szpiczasty nos wielki szeroki brzuch ale za to mala plaska d**a krotkie grube nogi ale za to wielka stopa 38-40 itd :D a najbardziej smieszy mnie jak jedna z drugą twierdzi ze ma LATYNOSKĄ URODE hahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahhahahahhahahhaahahhahahhahahahhahaha o boze konam hahahahahhahahhahahhaahahhaha :D zmyj narysowane czarna kredka brwi, zafarbuj mysie odrosty farba za 8 zł na granatową czern i wyrzuc karnet na solarium :D wtedy taka z ciebie bedzie latynoska ze hoho :D :D

Gość kawusia ~
HAHAHAH, nawet jeśli uznamy, że polki są brzydkie, to faceci są poniżej jakiejkolwiek skali urody :D Nie mogę sobie przypomnieć, kiedy ostatnio widziałam przystojnego faceta, natomiast ładnych dziewczyn trochę było.

Gość gość
Trzeba być idiota aby wierzyć konkursom MISS - to zwykłe ustawki. Kiedy Aneta Kręglicka została miss proszę zobaczyć w jakim okresie była Polska - przełomowym. Wenezuelki nie są piękne. Są grube i mają brzydkie ciemne indiańskie twarze. A to co widzimy to na konkursach miss to efekty operacji plastycznych. Sztuczny nos, usta, cycki to standard u nich. Co druga wygląda tak samo. Reszta, którą nie stać na operacje to brzydulki. To samo Amerykanki.

Gość gość
nie wiem czemu robicie taka nagonke na polki? przeciesz to ladne kobiety, szczuple i zadbane jedzcie do innych krajow i poogladajcie na zywo ludzi anie tylko w tv, wszedzie sa ladne i mniej ladne kobiety

Gość weteran jan
Moim zdaniem im bardziej na zachód tym piękniejsze kobiety. Zdecydowanie wolę Polaków od Polek (jestem biseksualny). To polki robią nagonkę na polaków że niby tacy brzydcy żeby podnieść ego, wystarczy sprawdzić że na http://www.beautifulpeople.com jest zdecydowanie więcej polaków niż polek obecnie. Płaski i wyrzeźbiony brzuch, wysportowani - to domena mniejszości młodych polaków ale i tak jest ich więcej niż kobiet, które wiecznie się odchudzają jedząc gówno i tak samo potem wyglądają. Co z tego jak waży 45 kilo jak morda niewyściowa i skóra wisi i cycuszki malutkie.

Gość gość
Nie jest zle z Polkami, natomiast z Polakami....gorzej. Piekne kobiety na zachodzie to widzisz w TV, pomieszkaj troche zagranica to zobaczysz co niektore "pieknosci".

Gość weteran jan
Mieszkałem 4 lata we Francji. Polki giną w tłumie.

Gość gość
ostało miss świata? Tylko jedna. Ile było Playmate? Żadna. Sami, więc widzicie. W

Gość gość
Hehe Polki gina w tlumie? Nawet nie wiesz ktora to Polka jesli sie nie odezwie. Skoro masz taki dostep do nie zadbanych Polek, to sorry, nie masz sie czym chwalic. ;) Sa bardziej i mniej urodziwi ludzie w kazdym kraju. Z tymi Wenezuelkami to nie przesadzajcie ok? :D

Gość Gość niedzielny wczorajszy
Ja uważam że polki są piękne:) hiszpankami się nakręcacie? Byłem w hiszpanii przeważająca większość to d*piaste spasluchy. Szwedki? Niemki? Brzydactwa. Francuzki i wloszki jeszcze dają radę. Slowianki mają piękną urodę. Polki rosjanki ukrainki miód dla oczu mężczyzny

Gość gość
polki gówno już wole własną rękę niż te obsk***y heh

Gość gość
za to polscy faceci nie są wogole przystojni( za niscy i mało męskie rysy twarzy)...a tak wogole to przeciez urodziły ich polskie kobiety i tak kółko się zamyka:)

Gość gość
Miss? Playmate? One wyglądają jak d****i przecież :-O To już ładniejsze są modelki. Moim zdaniem jest dużo w Polsce ładnych kobiet/ dziewczyn. Ale skoro dla kogoś "ładna" to znaczy tak sukowata uroda z wielka d**ą ubrana na różowo no to wszystko jasne

Gość Emilka233333
Może wy jesteście przeciętni ja jak pojechałam do Francji , Włoch , Grecji na wakacje i paru innych państw Europy to jakoś zwracałam pozytywną uwagę tamtejszych facetów :) Uśmiechali sie do mnie , komplementowali , zagadywali ... Więc jakoś ta wasza teza się nie sprawdza :P

Gość gość
Ja jestem Polką , tak się składa ,że oczy mam duże , mam do tego długie , piękne rzęsy , mały nosek , usta średniej wielkości ,ale też nie wąskie, gęste włosy , filigranową figurę ,a przy tym talię , biodra i stopę mam 37 więc nie sądźcie innych po sobie ;)

Gość gość
Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

Gość gość
Chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość gość
Niektórzy ludzie nawet usuwają historię z przeglądarki. Ale co wam da to usuwanie histori? Przecież pisałem tu na forum wielokrotnie o powszechnym szpiegowaniu przez internet. X Ten program przeszukuję bazę danych każdego dostawcy neta i podglądacze mogą przy jego pomocy sprawdzić historię WSTECZ co robiła dana osoba w necie( np. miesiąc do tyłu) - bo wszystko jest logowane u waszego dostawcy neta. X A podglądaczem może być wasz znajomy, osoba z pracy, sąsiad, albo nawet i wasz mąż.....

Gość gość
To nie jest bzdura bo nie każdy ma ten program do podglądania i nie każdy o tym wie. X Podglądacze się z tym nie obnoszą bo to jest jest ich tajna sprawa - coś jakby polowanie z ukrycia...... X Wiem że u mnie na wiosce ludzie ze straży mają ten program i mogą namierzyć, śledzić i podglądać innych z drugiego końca polski. X

Gość gość
W ludzie z firmy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 50-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość gość
ale temat bez sensu :-O Przeciez wiadomo, ze w kazdym panstwie sa ładnie i brzydkie kobiety. Dla Grekow Polki sa piekne bo maja jasna karnacje, niebieskie oczy itp.Wielu uwaza, ze Greczynki sa brzydkie a przeciez na wlasne oczy widzialam piekne dziewczyny.....

Gość gość
Teraz podglądacze są na każdej wiosce i mieścinie więc można śmiało powiedzieć że są wszędzie....ale nie obnoszą się z tym że podglądają i nie każdy o tym wie. X Ale jak się z kimś przebywa dłuższy czas to można poznać że cię podpatruję.

Gość gość
To nie są głupoty bo ludzie na mojej wiosce mogą namierzać i podpatrywać innych z drugiego końca polski. X Niektórzy mówią że to bajki bo szkoda im że nie będą miali kogo podpatrywać z ukrycia. X Wszyscy ludzie z firmy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km.

Gość goscgosc
hm idz do jakiegokolwiek klubu spotkasz wiele pięknych dziewczyn, natomiast ładnego faceta zero. nawet nie ma na kim oka zawiesić masakra a dziewczyn mnóstwo jest ślicznych a faceci jak nie ubierają się jak pedały rurki i te okropne okulary z grubymi oprawkami w których wyglądają idiotycznie to napakowane sterydami i spaleni na solarium "macho" którzy myślą ze sa boscy i mogą mieć każda, wiejskie mordy śmierdzące gęby i nosy wielkie jak klamka od drzwi, hahah w życiu spotkałam może z paru przystojniaków wartych uwagi a swoje lata już mam, najgorsi są ci brzydale co podbijają do ładnych dziewczyn i myślą ze maja szanse jakies haha