Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdziało a już nie smierdzi

Brzydki ZAPACH Z UST już nigdy więcej. Wreszcie go pokonałam!

Polecane posty

Wreszcie udało mi się pokonać brzydki zapach z ust! Nawet nie wiedziałam ze tak niewiele trzeba aby go pokonać. Wystarczyło: -zmienic szczoteczke na elektryczną( szczerze mówiąc nie chce juz nigdy widzięc tradycyjnej szczoteczki, ta elektryczna tak czysci zęby że aż się to czuje że kazdy zakamarek jest idealnie wyczyszczony) - kupiłam pastę do zebów w aptece o nazwie Ajona, która jest rewelacyjna. jest to koncentrat pasty wiec daje się jej malutką kapkę a pieni się jak inne pasty. Zabija wszytskie bakterie w 10 seksund, walczy skutecznie z brzydkim zapachem na baaardzo długo.

Gość gebjhj
a nie lepiej iść do dentysty i wyleczyć zepsuty ząb?

to nie była kwestia zepsutego zeba

polecam spróbowac

Gość mentolowa lifka
Kiedys wyczytalam, ze brzydkim zapachem z ust zieja zli ludzie; msciwi, zazdrosni i falszywi. Znalam takie osoby, zęby mieli ladne, zdrowe ale ten odor z ich ust nie do wytrzymania, zawsze przezywalam katorge jak rozmawialam z taka osoba. No i niby zawsze usmiechnieci, zyczliwi, a tak naprawde patrzyli tylko jakby tu wbic komus szpile, jak dokopac.

mentolowa ale głupoty gadasz:-D

Mi bardzo pomogło płukanie ust wodą utlenioną, zęby są dużo bielsze i już zapomniałam co to przysłowiowy poranny kapeć :).

Gość gość
a mi pomoglo wyciecie migdalow ;) wiec jak ktos ma czeste anginy i dziurawe migdaly niech zmiata do laryngologa, bo to pewnie przez to. jak migdaly zdrowe, to niestety trzeba szukac innych rozwiazan.

Gość gość
Autorki a miałaś problemy z migdałami ? Bo ja nie mam i śmierdzi :( a ile ta pasta kosztuje ? :)

Gość gość
pasta ajona jest dobra to fakt, nie jest jakaś szczególnie droga, kosztuje tyle co inne pasty ok 10 zł ale jest to mała tubka z uwagi na to, że to jest koncentrat i używa jej się malutko na szczoteczkę, tyle co główka od zapałki, może trochę więcej. A co do brzydkiego zapachu z ust, to skutecznie zabija taki zapach żucie owoców jałowca. Można kupić suszone. Natka pietruszki również jest bardzo dobra. No niestety nie pomoże to jeśli zęby są popsute i kamień jeszcze na nich siedzi. Czasami jednak zęby są w porządku a zapach paskudny jest. To są już problemy z żołądkiem i trawieniem. Wtedy jałowiec pomaga.