Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nananana....

Czy jestem , aż tak gruba . ?

Polecane posty

Gość Brymirka3
schudnij przynajmniej do 55

Gość gość
sporo, otylosc brzuszna, grozi ci zawal :O

Gość gość
Podobnie do mnie tylko mam troche mniej w biodrach i talii: biodra 98, talia 70 i niestety uważam, ze musze schudnąć. Tak do 58 kg najchętniej.

Gość gość
wedlug mnie jestes, ja waze 46 kg przy tym samym wzroscie,ale musze byc caly czas na diecie

Gość gość
ja jebie jakie idiotki -.- 46 kg to k***a niedowaga na maksa -.- ważysz dobrze :>

Gość gość
kolezanka o wadze 46 masz anoreksje i powodzenia w dalszym zyciu ^^ :>

Gość gość
tak sie sklada,ze anorektyczki w dzisiejszych czasach maja wieksze powodzenie :o

Gość gość
dobra masz wage, nie sluchaj tych poyebanych lasek z wypranymi mozgami, dla nich niedlugo 40 przy wzroscie 175 bedzie duzo/././

Gość gość
anorektyczki maja powodzenie chyba u kryptogejow... a odnosnie wygladu- nie liczy sie waga, ale miesnie- tzn wysportowana laska moze wazyc nawet wiecej, a wygladac lepiej i byc SZCZUPLEJSZA niz jej kolezanka, ktora nie cwiczy. Cwiczcie jak chcecie dobrze wygladac, a nie tylko na cyferki patrzycie

Gość gość
anorektyczki maja powodzenie chyba u kryptogejow... tak, bo normalny chłop lubi sie babrać w tłuszczu:/

Gość gość
masz 4 kg nad wagi przy wzroście 169cm powinnaś ważyć 59kg to się liczy tak od dwóch ostatnich cyfr wzrostu odejmujesz 10 i tyle ile Ci wyszło to waga prawidłowa np: masz 170cm powinnaś ważyć 60kg ale nie jest tak źle u Ciebie:)

Gość gość
wystarczy policzyc BMI : >

Gość gość
nikt nie mowi ze ktos ma byc otyły ale facet nie pies - na kosci nie leci :)

Gość gość
mam starszego brata i mi np mówi ze jestem za chuda : ) chłopak tak samo :) kumple ze wyglądam jak patyk i powinnam przytyć : > więc mi nie p*****l że chłopcom podobają się anorektyczki : )

Gość gość
bmi w dzisiejszych czasach gowno znaczy, bo nawet spasiona 60 kg locha jest wedlug tego licznika w porzadku. wzrost, odejmujemy od niego 20 i mamy dobra ,nie za mala,nie za duza wage u ciebie powinno byc 49 maksymalnie,jak chcesz to mniej

Gość gość
Facetom nie podobaja sie anorektyczki ani spasione lochy.

Gość gość
jezeli sądzisz ze jak ktos wazy 60 kg to sie p*****lnij w łeb. : > Jesteś chora na głowe dziewucho :) a jak Ci się nie podoba tylko brzuch to ćwicz brzuszki :) możesz sobie schudnąc i wazyc to 60 ale potem bedziesz zle wyglądać :)

Gość gość
4 kilo sobie zrzuć i jest OK czasami waga wydaje się duża ale gdy się widzi osobę to w życiu by się nie powiedziało że tyle waży znam dziewczynę która waży 67kg wzrost ok. 166 ale jakbyś ją zobaczyła powiedziałabyś chudzielec okropny no i co?? w takim układzie powinna jeszcze schudnąć ? z kości na ości chyba

Gość gość
ta wyzej dobrze gada :D

Gość gość
laski jestescie p***b.....ane.... Ale czym tu sie dziwić...Teraz kreatorami mody są pedzie którzy próbują pozbyć się kobiecości, wybieraja same patyczaki bez tyłka tali i biustu...A Wy ślepo jak idiotki w to idziecie...Zamiast być kobietami stajecie się aseksownymi patykami..Że już nie wspomnę o dzisiejszej młodzieży, chłopaki wygladają jak pajace,za niedługo nie bedzie róznicy pomiedzy płciami...

Gość gość
nie dziala foto :(

od wzrostu odjąć 120 cm i to jest waga?????? ale bzdury, ważę 52 i wszyscy pytają mnie dlaczego ciągle jestem na diecie (a nie jestem) i po co tak się katuję dla wystających kości? mam 168 cm, więc wg tego co wyżej powinnam ważyć 48kg? puknij się w głowę!

Gość gość
no ja mam 160 to powinnam wazyc 40kg? hahha pozdro ze waze 43 i mam stwierdzoną anoreksję:)

Gość Nananana...
Zaraz spróbuję dodać jakieś zdjęcia , aby łatwiej było ocenić . : )

Gość gość
jakbys miala stwierdzona anoreksje tepa dzido to bys nie oburzala sie na mysl,ze masz wazyc 40 kg tylko bys do tego dazyla spasiona krowa z urojonymi chorobami

Gość kiririri
Ale sie sdpasione grubasy nawzajem pocieszaja :D no pewnie, ze lepiej byc grubym. to pewnie dlatego jedna osoba drugiej nie powie wprost "jestes gruba", a "jestes chuda" bez problemu, bo to jest zawsze uznawane za komplement. czy nie jest tak? wiec wezcie sie grubasy do roboty, za miast pluc jadem na zadbane kobiety, ktorym chciale sie wziac d*pe do cwiczen, bo az zal patrzec na to co wypisujecie :o

Gość Nalka4321
faceci wola szczuplejsze, nie grubsze!! pogodzcie sie z tym, to oczywiste :/

Gość gościóffka
anorektyczki maja powodzenie chyba u kryptogejow... xxxxxxxxxxx Chyba anorektyczki igdy w zyciu nie widziaes. co to sie stao, ze noralne, szczuple dziewczyny sa wyzywane przez grubasy od wieszakow i anorektyczek. Jesli to co piszesz byloby prawda, to oznacza, ze 80% facetow na ulicach to kryptogeje zamilcz locho juz lepiej :p

Gość gość
Ja facet pwtwierdzam - wolimy szczupłe laseczki.a chude są zdecydowanie lepsze niż spaślaki