Gość Magdalena 88 Napisano Czerwiec 25, 2013 Witam, mam trójkę dzieci i nie wiem co mam zrobić. Otóż moja sytuacja wygląda tak że nie przepadam za siostrą mojego męża. Przy pierwszym dziecku wzięłam ją na chrzestną mojego dziecka ponieważ teściowa mnie namówiła powiedziała że mój mąż ma jedyną siostrę ona wzięła go na chrzestnego do swojego dziecka i teraz to my powinniśmy wziąć ją na chrzestną swojego dziecka. Zgodziłam się. Później urodziłam bliźnięta. Stwierdziłam że aby nasze relacje z siostrą mojego męża i jego szwagra się jeszcze bardziej polepszyły weźmiemy z mężem ich na chrzestnych. Siostrę męża do jednego bliźniaka i i jej męża do drugiego bliźniaka. Stosunki nasze się nie polepszyły. Jest tak jak było zawsze. Bliźniaki nawet w koperte nic nie dostały. Na dodatek siostra mojego męża zaszła w ciąże. I nawet nie przyszło jej do głowy żeby wziąć mnie czy męża na chrzest/-ą/nego. Na pytanie jakich chrzestnych wezmą odpowiedziała że ona wybierze na ojca chrzestnego któregoś z kuzynów a jej mąż może weźmie koleżankę. Boli mnie to że siostra mojego męża jest u mojej dwójki dzieci chrzestną a u mojego trzeciego dziecka chrzestnym jest jej mąż. A oni wolą wziąć obcą osobę niż wziąć mojego męża po raz drugi a o sobie to już nie wspomnę... Jak mam postąpić powiedzieć wprost że mnie to boli i iść tylko pod kościół ? Czy nie mówić nic udawać że jest ok ? Co mam zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach