Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie nie nudzic w taki dzien?

Polecane posty

Gość gość

Od rana pada. Na dwor nie wyjde. Jak zorganizowac sobie czas w domu z 22 miesiecznym dzieckiem? Poradzcie bo umre z nudow:(

już weszłaś na forum to poczytaj trochę dla rozrywki :D ja mam zawsze ubaw po pachy ;)

Gość no własnie,,,
Ja dzisiaj komp a moje 2,5 letnie dziecko bajki .

Gość gość
Juz mi sie znudzilo czytanie tematow:) pozatym jak corka sie obudzi to i tak nie posiedze na forum. Jak bylo cieplo to cale dnie spedzalysmy na dworze, a ja nienawidze w domu siedziec a dzisiaj musze... i jak zorganizowac czas zeby dzien szybko zlecial?

Gość gość
Wlasnie mojej corki nie interesuja bajki. Lubi spedzac czas na zabawie ale szybko sie nudzi. Dodam ze mnie tez nudza takie zabawy... owszem lubie sie z mala bawic ale na dluzsza mete to jest meczace i szukam zlotego srodka zeby mala byla zadowolona i ja:)

Gość gość
tez mam dylemat.jet po chorobie i jak pogoda sie zepsuje to nie wyjde bo strach na deszcz

Dokładnie ten sam problem mam i zastanawiam sie co robić... Baaardzo zaluje, że nie mam kolezanek z dziecmi :( Na placu zabaw to chociaz mozna kogos zaczepic i wymienic pare zdan, a w domu masakra. Moja 14 miesieczna corka, bajkek wogole jescze nie chce ogladac, czasem jakies piosenki ale to tez nie dluzej niz kilka minut. Najlepiej oczywiscie, zebym siedziala i spiewala razem z nia :P