Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekcyjnapani

Impreza w ogrodzie

Polecane posty

Gość perfekcyjnapani

byliście już na takiej w tym roku? macie jakies fajne indpiracje, albo wnioski? ja organizuję 1 lipca i chcę trochę być perfekcyjną panią domu :D

Gość gość
brzmi super! uwielbiam garden party :D duzo fot jest na pinterescie, a nawet bardzo duzo. wpisz sobie garden party. ogolnie musi byc kolorowo i duzo przystawek <3

Gość gość
hahaha ale najpierw prześledź mape pogodową w swoim rejonie, bo jak najdzie cię burza czy trąba powietrzna, to już ci współczuję :)

Gość perfekcyjnapani
no niestety, tego nie mozna przewidziec :( pogoda nie srawdza sie nawet dzien wczesniej :( ale postanowilam o tym nie myslec ;)

Gość qqqqqqq7777
ostatnio jadlem mini burgery na takiej imprezie, mega, ty tez takie zrob. faceci beda zadowoleni. a najlepiej zrob MAXI :D

Gość gość
o masakra ja nie cierpię być gospodynią wolę być gościem, na szczęście mój facet lubi organizować, gotować, zagadywać gości, a ja tylko siedze i jem :classic_cool:

Gość gość
przede wszystkim zazdroszczę Ci ogrodu! moje marzenie, a na garden-party zrób osobny stół do robienia drinków no i obierz temat np. jeśli w stylu romantycznym to obrusy do ziemi świece w świecznikach, patery truskawek tort śmietanowy lub beza Pawlowej no i oczywiscie normalne żarło bo chłopy padną, ale to taki przykład.