Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjaaaaa

zakonczenie roku w przedszkolu,jakis kwiatek czy cos?!

Polecane posty

Gość jjjjaaaaa

czy ostetniego dnia w przedszkolu dajecie wychowawczyniom jakiegos kwiatka? wiadomo,tam niema oficjalnego zakonczenia roku wiec co wypada? Np w piatek moj syn bedzie ostatni dzien,czy rano wypada wreczyc opiekunkom po kwiatku czy raczej po poludniu przy odbiorze dziecka???

Gość gość
Pamiętam u mojego syna w przedszkolu nieliczne dzieci miały kwiaty za to na zakończenie przedszkola w ostatniej grupie gdy już było oficjalne zakończenie to wszystkie dzieci dawały wychowawczyni i pani która pomagała dzieciom .

Gość gość
Aha i jak chcesz to raczej przy odbiorze dziecka ,zabierz dziecko z sali i daj mu kwiatka aby pani wręczył .

Gość mama maluszka
wlasnie założylam taki sam tema bo tego nie widzialam sama jestem w takiej sytuacji i nie wiem co robic tylko ze u nas jest jutro uroczyste zakończenie ale dzieci chodza do piatku

Gość gość
ja kupuje bombonierę dla pani, dam w pt rano

Gość gość
Nie wiem jak u Was ale u mojej córci w przedszkolu Panie pracują na zmiany. Jedna jest od rana i wychodzi wczesniej a druga przychodzi pózniej i jest do konca wobec czego ja dam córce czekolady które wreczy rano..

Gość jjjjaaaaa
no dobrze a co z pania ktora pracuje po poludniu? kiedy dostanie ta czekolade?