Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadnesss

zwariuje zaraz :((

Polecane posty

Gość sadnesss

caly dzien sie nie odzywa do tego teraz ma wylaczony telefon, wczoraj to samo jak ja bym sie nie odezwala to on nic, zero odezwu, dzis odpisal mi na sms jednym slowem i od tej pory zero kontaktu a wczesniej sam wydzwanial po kilka razy dziennie ... nie bylo klotni ani nic mu zlego nie zrobilam, po prostu bylo dobrze i nagle na drugi dzien juz mnie zaczal olewac, nie wiem co sie dzieje... raczej nie sądze by wylaczyl tel bo jest z inna bo to raczej taki typ ktory by zadzwonil albo napisal ze jest zmeczony po robocie i idzie spac albo ze go wezwali pilnie do pracy i on wie ze ja wtedy nie zawracam mu glowu dopoki sam sie nie odezwie .. eh.. potrzebuje po prostu jakiegos wsparcia..

Gość gość
albo On ma jakis problem o którym nie chce ci mówić albo ma cie gdzies w serdecznym powazaniu

Gość gość
nie wydzwaniaj do niego. oni czasami robia tak specjalnie jak za długo to potrwa to go olej. lepiej bedize wyglada jak on włacyz tel a tam nie bedzie miliona nieodebranych połaczeni od Ciebie teraz czas na jego krok czy li musie oddzwonic.

Gość smutasek:(
nie martrw sie mam teraz identyczną sytuację:( pierwszy raz w życiu czuje ze to jest ten ktos a on mnie olewa ehhh

Gość sadnesss
dzwonilam 2 razy i wiecej juz nie zadzwonie kiedys jak ja mialam wylaczony tel to po wlaczeniu mialam od niego chyba z 6 polaczen .. wariuje, jeszcze nigdy nie mialam tak zeby uzalezniac swoj humor od faceta, chyba sie zauroczylam albo zakochalam, co za beznadziejne uczucie ..

Gość eja2
zawsze jest tak ze najbardziej czuje sie cos jak ktos olewa.

Gość eja2
dasz rade. jeden dzien to nie wieczonsc

rozumiem cie aż za dobrze:(:( cały dzień zrąbany przez jednego d*pka:(

Gość eja2
olejcie ic. jak on sie odzywa Ty tez sie nie odzywaj. jak sie odezwie to mu zlaezy jak nie to co bedziesz wydzwaniac szkoda czasu na kogos nie zaiteresowanego

Gość sadnesss
i wez tu komus oddaj serce gdy sie spotykalam z mezczyznami dla zabawy, nie na powaznie to mialam takie spokojne zycie wolne od emocji wobec mezczyzny, byl to byl, nie to trudno ja zajmowalam sie swoim zyciem i sprawami i nie mialam czasu byc panienką ktorej jedyną ambicją jest zdobycie i zatrzymanie przy sobie faceta, a teraz kurr.. jak na ironię ..

Gość eja2
olej go i zjamij sie sowim zyciem tak jak wtedy odezwie sie abo nie nie czekaj

Gość sadnesss
staram sie ale mimo to caly dzien czekam :( jeszcze w niedziele bylo cudownie, praktycznie od poczatku naszej znajomosci on ciagle dzwonil, pisal, ja tez sie staralam zeby nie poczul sie olewany choc z mniejszą czestotliwoscią niz on a tu nagle z dnia na dzien d**a.

ehhhh faceci szkoda że nie można ich legalnie wystrzeliwać:P

Gość eja2
bo mi sie wydaje ze tak na prawde nic sie nie dzieje zego. A on chce zobaczyc jaka bedzie Twoja reakcja. Przyzwczaiłas po prostu do tego ze wydzwaniał. Tez tak miałam ze wydzowniał pisałm potem z dnia nadzien mniej ja sama s sie odzywałam ale wszystko jest ok nie zawsze jest czas na ciagłe pisanie. a dwa to moze tak jak pisałam wczesniej che zobaczyc Twoja reakcję

wiesz co czuje jakbyśmy przeszły coś identycznego ten sam schemat i z dnia na dzien KONIEC!!!

Gość sadnesss
Byc moze choc nie wygląda mi na faceta, ktory musi cos sprawdzac i kombinowac jak kobiety heh .. zreszta juz mu po poludniu napisalam ze sie martwie o niego wiec powinien juz znac moją reakcje, napisalam dzis 2 smsy i byly 2 telefony (jeden nieodebrany a drugi - juz mial wylaczony tel). Przed weekendem poznal moja rodzine, sam chcial ich poznac chociaz mial do wyboru opcje bysmy zostali sami w domu a jednak wolal isc do nich .. o co mu chodzi

Gość sadnesss
smutasek dołujesz mnie :( nie chce zeby z dnia na dzien to byl koniec! :( eja2 dobrze ze jestes, choc jedna z nas trzezwo mysląca ..

Gość eja2
ale oni nie musza ywgldac na takich co cos sprawdzaja. Moj tez nie wygladał na takiego. naisałas smsa dwa tel i juz za duzo teraz zekaj nie odzwyaj sie juz

Gość sadnesss
nie odezwe, poczekam na jego krok.. o ile sie doczekam

Gość eja2
Ja mam szczesie tez do takich facetów jak Ty serio. z dnia na dzien nikomu sie nic nie odwidzi. Ale Faceci sa dziwni z reszta kobiety tez. a ja do tej pory mam takiego typa co do mnie wydzania od miesiaca raz mnie olał i mnie wkurzył ostro a jak dałam sobie spokój to on sie przyczepił.

Gość sadnesss
dzis jakos to przetrzymam, choc przez to nie jestem w stanie myslec, a on wie ze jutro mam trudny egzamin, ostatni, a nie moge sie skupic na nauce choc bardzo probuje .. mialam caly dzien wolny i wstalam rano zeby caly spedzic na nauce ale mysl o nim wciaz mnie rozprasza i czytam bezrozumnie.. jutro bede miala intensywny dzien, o 13 egzamin a wieczorem wyjscie z przyjaciolmi wiec nie bede miala czasu sie odzywac, jesli on sie nie odezwie to przynajmniej bedzie mi latwiej bo bede wsrod ludzi

sadnesss nie chce cie dołowac moja droga ja sama nie wiem co robić:(:(

Gość eja2
jutro jak napisze smsa to nie odpisuj mu od razu :D

Gość sadnesss
a najgorsze są mysli ze moglo mu sie cos stac albo np cos sie stalo z jego matką (jest kobietą okolo 60) ... :(

mam nadzieje ze sie odezwie do ciebie bo mój trzeci dzień mnie olewa serducho mi pęka:(

Gość sadnesss
smutasek a Ty sie odzywalas? eja2 pewnie że mu nie odpisze od razu, o ile sie odezwie to ja juz mu pokaze co to znaczy olewanie

Gość eja2
na pewno da znać. kiedys nie było tel komórkowych i niekt sie nie zastanawiał czemu nikt sie nie odzywa poł dnia. albo caky dzien

napisałam smsa jednego i nic:( ja jestem z natury zawzięta chociaz cholertnie boli to sie nie narzucam jeżeli on tak robi to znaczy ze raczej nie zależy mu tak bardzo jak mnie płacze wariuje ale sie do d*pka nie odezwe a w sobote bylismy razem cały dzien mówił mi że szaleje za mna że mnie uwielbia że chce cos więcej i...... Du**a

nie martw sie moze na prawde twój nie moze sie odezwać ale ja na swojego postawiłam krzyzyk niech spada

Gość sadnesss
Pewnie ze tak bylo i wtedy bylo to normalne, ale teraz ludzie praktycznie nie ruszaja się z domow bez telefonu i jesli ktos non stop pisze i dzwoni, wysyla smski z buziaczkami i nagle brak kontaktu to wiadomo, ze to jakis znak ze cos tu nie gra