Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadnesss

zwariuje zaraz :((

Polecane posty

Gość eja2
a jak długo sie znacie?

Gość eja2
sadnesss no mozna oczywiście sie przywyczaic do tego. normalne. ALe serio nikomu zdrowemu psychicznie nic sie nie dowidzi z dnia na dzien no chyba ze to znajomosc która trwaa tydzien czasu

Gość sadnesss
ledwie ponad miesiac. od pierwszego dnia gdy sie poznalismy widac ze chcial utrzymac ta zanjomosc a potem sie zaczal jeszcze bardziej angazowac. w niedziele sam zaproponowal ze mnie zawiezie od rodziny do miasta w ktorym mieszkam, nie prosilam go o to, spedzilismy milo czas choc krotko bo sie spieszyl byl umowiony ze kogos zabierze z miasta, jak wrocil do domu to zadzwonil, a na drugi dzien juz nic

Gość eja2
a normani rozmawiał z Toba po tym jak sieodezwał wtedy gdy kogos odebrał?

Gość sadnesss
taaak zupelnie normalnie :) akurat to byla osoba z rodziny zreszta nawet przy mnie z ta osobą rozmawial przez tel w aucie. Wczoraj gdy zadzwonilam odebra i tez rozmawial normalnie (ale sam sie caly dzien nie odezwal), powiedzialam mu ze tesknie (rzadko jestem skora do takich wyznan..), on stwierdzil ze to dobrze, a ja powiedzialam ze dla mnie nie dobrze, moze to jakos zle odebral..? normalnie wszystko analizuje jak wariatka

Gość eja2
ja musze powili leciec. aj znac czy sie odezwał. mi siewydaje ze jest wszystko ok serio nie analizuj przywyczaiłas sie do tego ze on do Ciebie pisał wydzwaniał a pewnie nic złego sie nie dzieje. odezwie sie

Gość sadnesss
ok na pewno dam znac, juz 22 :(

Gość sadnesss
23..

Gość sadnesss
rano napisal tylko, ze wszystko w porzadku, ja odpisalam ze bardzo tesknie i tyle, nadal zero kontaktu ... :(

Gość gość
Frajerka. Jakie te dziewczyny nieogarniete...

Gość eja2
to go olej. ten facet to jakis nieogarniety frajer :)

Gość sadnesss
czesc jestescie?

Gość Kutassis
Daj mu spokoj babo. Zajmij sie czymc a nie mu trujesz. Sorrz ale takie upierdliwe sa najgorsze.

Gość gość
hej sadnesss i jak?

Gość Marzanna28
mam tak samo. raz się odzywa, raz milczy parę dni a ja mam taką huśtawkę nastrojów, ze szok. istna sinusoida, aż mam dość! a nie umiem przestać o nim myśleć..

Gość gość
najlepiej do takiego sie nie odzywac i juz ile czasu mozna sobie gowe zawracac i po co jakie woole korzysci sa z takiej znajomosci? zadne wiec co najlepiej zrobic najlepiej olac proste

Gość onaER
sadness i co odzywa sie juz normalnie do Ciebie?

Gość sadnesss
w czwartek napisal mi wiadomosc ze ma prace i problemy rodzinne i odezwie sie wieczorem. nie odezwał się. w piatek mu napisalam sms czemu sie nie odezwal i jak sie czuje ale juz nie dostalam odpowiedzi. trudno ja juz sie pogodzilam z tym

Gość sadnesss
nie mogłam pojąć dlaczego mezczyzna, ktory zachowuje się jak zakochany, wciaz przyjezdza, dzwoni, jest kochany, zaskakuje, chce poznac moja rodzine, przestaje sie odzywac z dnia na dzien i ma wyj***e tym bardziej, ze tez staralam sie byc jak najlepsza dla niego. Codziennie płakałam jak mi się o tej sytuacji przypomnialo ala juz jestem spokojna, pogodzona z tym ze to juz raz na zawsze koniec i podnosze się i bede isc przez zycie dalej zamiast sie dolowac. Mam swoje sprawy swoje zajecia nie musze miec za wszelka cene faceta

Gość czekajaca :(
sadnesss,wspólczuje. faktycznie olal cie.takie zachowanie swiadczy tylko o tym ze odpowiada na twoje wiadomosci z grzecznosci.nie potrafi powiedziec ci wprost ze juz(nagle) przestal sie toba interesowac. mam podobna sytuacje i tez odpuscilam. tule i wspieram :)

Gość gość
sadness jak do Ciebie napisze sam z siebie to mu nie odpisuje :D dla mnie to taka ciotka ktroa nnie umie napisac prosto z mostu ze juz nie cche sie widywac utrzymwylac kontaktu. czyli jak 98 procent facetów :) bez urazy dla tych 2 %

Gość wkurwiona!!!
Mój od kilku dni też dziwnie się zachowuje. Codziennie rozmawialiśmy po kilka godzin, widać było że chce spędzać ze mną każdą wolną chwilę. Teraz ciągłe wymówki....i kontakt ograniczony do minimum... ale obiecałam sobie że będę twarda. Nie dzwonię, nie piszę, gdy widzę że się wykręca mówię spokojnie-ok. Zero histerii i pokazywania że bez niego jest mi źle (choć jest:P) Gdy zadzwoni, nie odbiorę po jednym sygnale, ba! nie odbiorę nawet kilku połączeń....niech nie myśli że czekam.

Gość gośćgówa888
Dzwonią piszą obiecują a później cisza mam to samo teraz ale nie odzywam sie trudno olał ok ale brak odwagi wyjaśnić niby dorośli a jak trzeba coś powiedzieć do głowa w piasek .'

Gość gość
zmiencie numery tel. to nie bedziecie musiały cekac bo i tak sie nie dodzwonia :D i spokój świety :D

Gość nirvanaaaaaa
sadnesss a moze jego coś zraziło podczas ostatniego waszego spotkania ? napisała ze sie spieszył i ze to było wsze ostatnie spotkanie

Gość sadnesss
Dziekuje ze jestescie Kochane :) łatwiej mi kiedy mogę z siebie wyrzucic ten ból (koleżanki juz pewnie mają dosyc tego tematu a poza tym maja wlasne problemy ;) ) czekajaca :( i w****iona, zazdroscilam wam ze potraficie byc twarde i odpuscic ale sama w tym momencie postanowilam zrobic to samo. Wczoraj wieczorem napisalam tylko wiadomosc, ze jesli ma problem to czy moge mu jakos pomoc albo go wesprzec. Juz nic wiecej nie moge zrobic, dzis skasowalam jego numery, wiadomosci od niego, wiadomosci przez internet, kompletnie wszystko co z nim zwiazane. Bedzie mi latwiej. Zawsze bylam taka ostrozna w stosunku do facetow, olewająca i dobrze na tym wychodzilam bo to za mna biegali, a tym razem byłam taką trąbą że dałam mu się owinąć wokol palca w ciągu doslownie kilku dni to teraz mam za swoje. Jutro mam urodziny, na dzis zaprosilam z tej okazji rodzinke na obiad, on tez byl zaproszony gdy jeszcze rozmawialismy .. Ale bez niego tez wesolo spedze czas tylko sie boje, zeby o niego nie pytali.. nirvanaaaaaa - faktycznie sie spieszyl ale wiedzialam o tym wczesniej przed spotkaniem, zadzwonil ze mnie zawiezie z miasta w ktorym mieszka moja mama (i on) do miasta w ktorym ja mieszkam (odlegle ok 30 km) zebym nie tłukła się busem ale spieszyl sie bo pozniej musial swoją mamuske odebrać. To bylo wieczorem. Po powrocie do domu normalnie zadzwonil. Dlatego nie wiem co moglo go zrazic w moim zachowaniu, na prawde nam sie ukladalo, zreszta juz nie mam sily dalej tego analizowac bo robilam to tysiac razy :(

Gość nirvanaaaaaa
ma prośbe do Ciebie nawet jezeli do Ciebie napiszeto nie odpisuj do niego. albo napisz zeby sie przedstawił bo nie kojarzysz numeru

Gość sadnesss
Tak zrobie w zaleznosci od tego co napisze, jesli jakas glupia wymowke to mu nie odpowiem a jesli cos waznego to najpierw spytam kto pisze :) Ale raczej nie ludze sie na jakakolwiek wiadomosc od niego :)