Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajeb-rzoza

Hej hej, potrzeba mi swiezego spojrzenia na sprawe i oceny

Polecane posty

Gość Zajeb-rzoza

kolczyki popelnilam: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e90767b2a13a39d9.html ;) Pierwsze w tej technice. Jeszcze nie wyszly idealnie rowno no i chyba za wielkie sa :) ale powiedzcie mi czy podoba sie Wam dobor kolorow?

Gość Zajeb-rzoza
Zdjecie wyrazne - www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/82d0d46f623a05f1.html

Gość Eeheem
Całkiem fajne ale wyglądają na strasznie ciężkie

Gość bernank
kolczyk na vagine ?

Gość Zajeb-rzoza
Nie sa ani ciezkie ani lekkie, takie srednie... ale przesadzilam z rozmiarem, jak zrobie mniejsze, beda lekkie...

Gość Zajeb-rzoza
No, mi siegaja az za szyje, w sumie sa wielkosci wisiora... przesadzilam Lubie duze kolczyki ale moze nie az tak!

Gość Zajeb-rzoza
Jeszcze takie, nie skonczone www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/819d53891d9557b7.html Nie maja fredzla i juz wiem, ze lepiej go nie dodawac.

Gość bernank
ale to nie jest głupie, zamiast tego zawiesia , dodaj 'ucho' , łańcuszek w kolorze srebrnym kupisz na Allegro , obwiązać się tym łańcuszkiem, nad bioderkami, ten kolczyk będzie powiewał na łańcuszku zasłaniając vaginę i na plażę , pomyśl, że możesz być znana na całym Świecie wprowadzając nowy produkt do produkcji masowej, czyli zamiast stringów kolczyk na vagine !

Gość Zajeb-rzoza
Mysle ze to nie jest dobry pomysl. Ale biustonosz moglabym wyhaftowac :) tylko ciezki by byl

Gość bernank
biustonosze chcesz produkować ? a po cholerę ? teraz jest moda, że kobiety nie zakładają i nie noszą , popatrz na Damy na Zachodzie Europy, która ma na plaży tzytzkonosz ? która zakłada i nosi majtki pod sukienką ? ale 'wisior' na vaginie to jest pomysł na skalę masową, Ty kobieto otwierasz teraz innym kobietom mózgownice, co można alternatywnie zamiast majtek zakładać i nosić ? świetny pomysł, gratuluję !