Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajko

DOM Z BALI DREWNIANYCH- PYTANIE

Polecane posty

Gość zapytajko

Myślę nad domkiem z bali drewnianych. Jestem zakochana w małych, drewnianych domkach :) Mam jednak pytanie, czy wewnątrz jest możliwość wykonania "normalnych" tynkowanych ścian, lub zamontowania regipsów? Nie znam się na tym, dopiero się rozglądam, i zauważyłam, ze wszystkie te piękne domki w środku są calutkie z drewna. Jak to jest? Pomoże ktoś?

Gość gość
no oczywiscie ze jest taka mozliwosc :) moja kolezanka ma drewniany dom a w srodku normalnie gipsowe sciany, płytki w kuchni, łazience, wszystko mozna

Gość gośćn
oczywiscie ze jest taka mozliwosc. Ja tak mam w swoim domu z bali.

Gość zapytajko
to super! A jak Wam się mieszka? I jeżeli możecie, to napiszcie, jaka firma Wam te piękne domki stawiała? Nie bardzo wiem, na jaki koszt się przygotować, nie mam rozeznania, chciałabym mały domek z poddaszem. Na dole kuchnia, łazienka z ubikacją, salon, u góry 2 lub 3 pokoje i ewentualnie ubikacja. Balkonik też by się przydał ;) Na jaki koszt się mniej więcej przygotować?

Gość gość
witaj mój mąż robi takie domy i oczywiście mogą być płytki co tylko chcesz jeśli chcesz wiedzieć więcej informacji to się odezwij na gg 38360019

Gość gość
Nie wiem jak domy z bali wykonuje Twój mąż, ale wiem jedno profesjonaliści w tym temacie to oni: http://www.polskadrewniana.pl/ Na ich stronie dostępne są zdjecia realizacji zapierają dech w piersiach.

Gość gość
A ziemianka? Tanie schronienie dla rodziny na ciężkie czasy rządów Tuska, co wy na to?

Gość plot
Ja mam dom z bali. Mieszkamy w nim cały rok. Moje dzieci nie mają problemów z roztoczami, jest świetna cyrkulacja powietrza i wilgoci. Zadzwoń dobie do nich http://domy-balik.pl/ na pewno Ci pomogą, ja zadawałam im nawet najgłupsze pytania.