Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmirowaaa

czy można nie podać jednego z miejsc pracy w CV?

Polecane posty

Gość kaszmirowaaa

Od kilku lat pracuje w pewnej branży - z jedną firmą jestem związana już bardzo długo - umowa na czas nieokreślony - niepełny etat. Szukam czegoś dodatkowo - ale kontrowersje w moim CV budzi praca trzymiesięczna w tzw. międzyczasie... była to praca tymczasowa, ale szefowi zależy by mi zjechać opinie - niejako pozbyć się konkurencji na rynku branżowym... Ostatnio udzielał mi "referencji" i pracy nie dostałam. Teraz mam pomysł by wywalić to z CV, staż pracy i tak liczy mi się z dłuższego okresu zatrudnienia. Zawsze pisałam i mówiłam prawdę, ale tym razem po prostu mam ochotę zrobić "delete" w pewnym miejscu mojego CV.

Gość gość
Jasne ze mozna zataic w koncu to tylko 3 m-ce

Gość gosc niedzielny
Mozna, kto cie sprawdzi :p

Gość gość
CV nie wysyłasz do Urzędu Skarbowego i przecież i nikt cię nie będzie rozliczać z tego, co tam napisałaś :) Więc piszesz to, co uważasz za stosowne starając się o pracę gdzieś tam

Gość kaszmirowaaa
Dzięki - staż pracy np. do urlopu i tak liczy mi się z dłuższej umowy. A nie chce by jeden frajer niszczył mi karierę zawodową, zwłaszcza, że współpracę ze mną zakończył, dlatego, że gdzie indziej złożyłam dokumenty na kierownika oddziału. No i mam już dowody, że niszczy mi opinię... :(

Gość ja nie podam jednego
pracowałam w tak p******ej firmie ,że szok krótki okres ale co tam nie przyznam się bo wstyd, p******e szefostwo i atmosfera , nie napiszę w CV

Gość gość
Nie trzeba podawac wszystkich miejsc, to nawet nie zatajanie Ja nie podaje polowy jak mi nie pasuja

Gość lubię brokuły czasem
Nie trzeba , ja też nie podaję , to nie obowiązek ważne żeby składki do zusu trafiły , ja po 2 akcjach z chorym zarządem doszłam do wniosku , a tam nie podam na co mi problemy , szczególnie jak się rezygnuje bo się znalazło lepszą pracę albo wyjechało w inny region kraju, po co ma ktoś dzwonić pytać się a tamci suchej nitki nie zostawią na Tobie, myślisz ,że pracodawcy nie sprawdzają ? Mimo dobrych opinii i referencji sobie jeszcze zadzwonią, mi nawet sprawdzali szkolne praktyki i tak mnie nie zatrudnili w pewnej firmie ale se sprawdzić musieli czy aby na pewno firma istnieje.To taka moja rada