Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam, sa mamusie termin na luty 2014 ???

Polecane posty

Gość gość

witam, jestem szczesliwa mamusia dwojki lobuzakow, a teraz jeszcze mamy termin na 14.02.2014 :):):) Sa mamusie z terminem na luty?

Gość gość
Witam, dopiero jutro ide do ginekologa wiec konkretnie nie znam terminu porodu ale napewno bedzie to luty;) mam juz 3latke w domu i troche sie obawiam jak ona zareaguje na rodzenstwo

Gość gość
tak jak pisalam mam dwojke dzieci synek 4 latka i coreczka 2 latka :)synek bardzo cieplo przyjal siostrzyczke malutka:) obydwoje sa strasznie tolerancyjni i uwielbiaja dzieci, jest duzo maluchow u mnie w rodzinie;)takze zadnych obaw nie mam:) a co do ciazy masz jakies objawy?robilas test?

Gość gość
Robilam tes, mam juz mdlosci i bardzo i to bardzo bola mnie piersi. W pierwszej ciazy czulam sie dobrze a tu dopiero poczatek a ja ciagle zmeczona, boli mnie zoladek i te cholerne mdlosci, nie moge prawidlowo finkcjonowac. A jak u ciebie? Zastanawiam sie czy nie isc na l4, pracuje w sklepie z alkoholami i w sumie dostawy tam sa tylko raz w tygodniu i moglabym ich unikac wiec nie przemeczalabym sie ale nie wiem czy na dluzsza mete dam rade z tymi nudnosciami,

Gość gość
u mnie nie ma mdlosci ale za to mam wiekszy apetyt, straszny bol piersi i wzdecia.brzuch mam taki jak 5-6miesiecu ciazy. i to wzdecia trwaja caly dzien od rana do wieczora. ja jestem na wychowawczym takze o l4 nie musze sie martwic. a zmeczenia tez daje we znaki :)

Gość wk:)
czesc... kiedy miałyscie ostatni okres jak macie termin na luty 2014??

Witam! Ja mam termin na 26 lutego. Jak tam samopoczucie? Czy tez macie ciagle jeszcze takie wrażenie jakby @ miała zaraz przyjąć? Ja czuje taki bol przynajmniej 2,3 razy dziennie. Byłam juz na pierwszym usg - niby wszystko w porządku. Przyszłe lutowe mamy odezwijcie sie!!;)

Ja mam termin na 10 lutego w moje urodziny :)) ostatnia @ mialam 07.05.2013 ;) zaczal sie wlasnie 8 tydzien :) 1 sierpnia mam pierwsze usg i juz nie moge sie doczekac :) czuje sie w miare dobrze... Mam tylko nudnosci :/ ale zawsze przechodza jak cos przekasze :) w domciu mam juz corcie ( w pazdzierniku 3 latka) jestesmy bardzo szczesliwi!! Pozdrawiam przyszle mamuski :)

Gość gość
ja dzisiaj bylam na usg :) serduszko malutkie bije termin si epodtwierdzil na 14.02.2014 :) Takze milosne dzieciatko ;)Czuje sie wspaniale w poprzednich ciazach tak sie niei czulam dobrze

Gość gość
witam, u mnie juz 7tydzien;) tez mam 3latke w domu;)

Gość gość
ja mam 4 latka i dwu letnia coreczke i 7 tydzien c :)

Witam dziewczyny:) Ja tez spodziewam sie dzidziusia, po dwoch latach staran w koncu sie udalo- termin 6 luty. To moja trzecia ciąża- mam 2 coreczki, 6 i 9 lat. Bylam juz u gina i na usg widzialam bijace serduszko, kolejna wizyta 10 lipca.

Gość barbabella
Witam mamusie:). Wizyta u gina jeszcze przede mna ale dwa testy pozytywne i z moich obliczeń to juz 8 tydzień, a termin koncowka lutego:):):) Chyba świetnie trafiłam, bo do doświadczonych kobietek:) To moja pierwsza ciąża, staraliśmy się od stycznia. I raz ucieszyłam się troszkę za wcześnie, lekarz stwierdził wczesne dwu- trzy- tygodniowe samoczynne poronienie. Oby tym razem było inaczej:) A czuje się niezbyt dobrze, choć poprzedni tydzień to juz była kaplica. Z łóżka nie wstawalam, spać nie moglam ani w nocy ani w dzień. Niesamowite mdlosci, brzuch pobolewal jak na @, zaparcia, na zapach ulubionego płynu do prania mało nie zwymiotowalam. Atrakcji co nie miara:) Ale na szczęście juz coraz lepiej i oby tak zostało:) Pozdrawiam cieplutko:)