Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość januszka11_wola

Klaun na imprezę urodzinową dla dziecka czy to dobry pomysł??

Polecane posty

Gość januszka11_wola

Hej! Chciałabym się z Wami skonsultować odnośnie zamówienia klauna na imprezę urodzinową dla dziecka. Czy jest to dobry pomysł? Jeśli już to możecie kogoś polecić z Warszawy?

Gość gość
http://klaunpolska.pl/ - zobacz tam, moim zdaniem sa liderami w swojej "branży". A przynajmniej mają spore doświadczenie w pracy z dzieciakami a nie np. w cyrku.

Gość gość
Niektore male dzieci boja sie..klaunow!Serio...

Gość matylda123456789
Zgadza się, niektóre małe dzieci boją się klaunów. Ale zawsze można skorzystać z usług innych animatorów jak np. magików :) Zresztą na tej stronie podanej w poście wyżej jest wszystko napisane i zaprezentowane jak można różnie wykorzystać klauna na urodzinach dziecka :)

Gość gość
Nie wiem dlaczego piszecie, że dzieci boją się klaunów - moje uwielbiają tych cudaków co roku zamawiamy do przedszkola a teraz już do pierwszej klasy -cała grupa się bawi z klaunami w klasie i urodziny zawsze są udane ;))

Gość exdebill_po_wakacjach
znam takie, które się boją i nie są już takie małe

Gość gość
sama się ich boję;D mam takie jedno straszne zdjęcie z jednym z dzieciństwa:))

Gość gość
Mialam impreze z klaunem. Byla swietna zabawa i czas zlecial nie wiadomo kiedy. Na poczatku czesc dzieci byla oniesmielona, ale klaun szybko zaprosil ich do zabawy. Zadne dziecko sie nie balo. Polecam takie imprezy.

Gość gość
Klowni sa beznadziejni, nigdy ich nie lubiłam, nie rozumiem co w ich zachowaniu jest fajnego. 100 razy wolałabym zafundować dziecku teatrzyk kukiełkowy czy coś takiego.

Gość Klaun Kluseczka
"Czy klaun to dobry pomysł?" Rzeczywiście nie zawsze... Ważne jest dla dzieci w jakim wieku. Druga sprawa, to zawodowy profesjonalny klaun, np. po szkole cyrkowej, czy animator, przebrany i umalowany (z lepszym lub gorszym skutkiem) jako klaun. Uważam, że minimalny wiek to 5 lat. Kolejna sprawa, wszystko co dobre, kosztuje więcej. Animator "klaun" będzie kosztował np. 100 zł, a profesjonalista kilkaset złotych. Tak,czy tak życzę udanych urodzin. Pozdrawiam. www.klaun.pl

To chyba zalezy jaki klaun przyjdzie. Na urodzinacj coreczki kolezanki byl i naprawde super zabawa była. Dzieciaki biegały i mialy fajne konkursy. Smiechu bylo co niemiara. Nie widzialam zeeby jakis maluch sie bal wiec to chyba kwestia podejscia. Kolezanka zamawiala z firmy cos z klaunem w nazwie, jakos klaun polska czy cos i ja sama bym chyba skorzystala.