Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU KOBIETOM TRUDNO ZROZUMIEĆ?

Polecane posty

Gość gość
przez kogo chce być podziwiany, dla kogo się stara, dla kogo chce uwić gniazdko, kto lub co napędza jego "parcie" na wysoki status społeczny - facet homoseksualista? x x No jak to dla kogo? Dla swojego kochasia:) Miłość to miłość, nieważna płeć.

To czemu tyle kobiet jest bezrobotnych..? jakby było Nam łatwiej zdobyć pracę, to to mężczyźni bawiliby dzieci a żony robiły kariery....czyź nie?

gość przez kogo chce być podziwiany, dla kogo się stara, dla kogo chce uwić gniazdko, kto lub co napędza jego "parcie" na wysoki status społeczny - facet homoseksualista? x x No jak to dla kogo? Dla swojego kochasia Miłość to miłość, nieważna płeć. --- o ile ja się orientuję to mózg kobiecy i męski różni się. nie wiem czy jako facet heteroseksualny rozumiem jakie procesy zachodzą w mózgu homoseksualistów, ale raczej wpatrzony jak w obrazek, to on w drugiego faceta nie będzie. może ich połączyć wspólne hobby, pasja, patrzenie na świat, ale nie jakieś uwijanie gniazdka. jako facet mam w d***e status społeczny mojej kobiety, więc wierzę że facet który lubi męski tyłek czy kutasa, ma również w d***e status społeczny faceta którego pieprzy, albo któremu daje się pieprzyć. :)

Gość fnmugmgum
''przez kogo chce być podziwiany, dla kogo się stara, dla kogo chce uwić gniazdko, kto lub co napędza jego "parcie" na wysoki status społeczny'' ale to wynika tylko z tego ze faceci nie maja wyboru-kobieta ma łatwiejszy dostęp do seksu dlatego od faceta może wymagać za swój tyłek tylko jak hodży odrobine seks mu by nie podpasował to facet jako ten który musi zapracować i kupić za dobra które daje mieć prawo do zdradzenia jej

Gość gość
o ile ja się orientuję to mózg kobiecy i męski różni się. nie wiem czy jako facet heteroseksualny rozumiem jakie procesy zachodzą w mózgu homoseksualistów, ale raczej wpatrzony jak w obrazek, to on w drugiego faceta nie będzie. może ich połączyć wspólne hobby, pasja, patrzenie na świat, ale nie jakieś uwijanie gniazdka. jako facet mam w d***e status społeczny mojej kobiety, więc wierzę że facet który lubi męski tyłek czy kutasa, ma również w d***e status społeczny faceta którego pieprzy, albo któremu daje się pieprzyć. usmiech.gif x Ale jak wiadomo większość homoseksualistów[ nie chcę strzelać, ale były jakieś badania na ten temat, mnie się teraz nie chce szukać] coś ok. 90% nie tworzy stałych związków. To chyba normalne, że im starszy tym bardziej musi czymś zaimponować, czymś zwabić młodego kochasia. I właśnie im wyższy status społeczny tym łatwiej zdobyć, zmieniać i wybierać wśród młodych atrakcyjnych partnerów. A kasa na wspólne hobby czy inne przyjemne rozrywki z nieba nie spada, stąd dążenie do wyższego statusu społecznego. Przykładem jest T.Raczek, popatrz na niego i jego związek. Pomóg również zrobić jakąś tam karierę swojemu kochasiowi. Pisząc o uwijaniu gniazdka miałam w pamięci ich gniazdko tak ochoczo pokazywane w TVN. :)

Gość gość

wybacz, nie wiem nic o związku raczka, nie widziałem jego kochasia. to jak geje się dobierają w pary na dłużej czy na jedną noc, też jest mi obce. wiem jedno, status społeczny ani materialny partnerki nie jest dla mnie problemem.

Gość gość
niniuyb

Gość PorannaZorza
Prosta rada panowie! Skoro jesteśmy takie okropne,głupie,nie mamy żadnych pasji,jedyne,co mamy do zaoferowania to d*pa, lecimy tylko na pieniądze,to bądźcie singlami.Nikt nikogo do niczego nie zmusza w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Dokładnie, singlami albo pedałami.

Gość gość
Ja jestem singlem ale wyrywam panny i je r****m. Tylko do tego się nadajecie!

Gość PorannaZorza
Przynajmniej mamy jasność w temacie.Alleluja i do przodu.