Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamFantazje

Fantazja z żoną

Polecane posty

Środek nocy, śpię. Moja żona wybudza się i nabiera na mnie ochoty. Całuje mnie po moim wysportowanym cele, całuje po mięśniach mojego brzucha. Ściąga moje nocne spodenki i bierze mojego go do ust. Robi mi samymi ustami loda bardzo długo, całuje go, ssie, bierze całego. Budzę się i jest mi bardzo dobrze. Moja wspaniała kobieta siada na mnie i bierze moje dużego kutasa do swojej c*pki. Ujeżdża mnie bardzo powoli aż stękam, jest mi tak dobrze. Jej ręce dotykają mój wyrzeźbiony brzuch. W końcu dostaje kosmicznego orgazmu, ona jeszcze chwile na mnie leży, tulimy się i idziemy spać. Czeka nas również wspaniały poranek.

Gość To bardzo porządna fantazja
Gorzej jakbyś był z żoną a fantazjował o innej. Ciekawe fantazje znajdują się tutaj http://cur.lv/167f1

Gość SeXoholiK
a ona dlaczego nie ma orgazmu w tej fantazji?

Gość gość
SeXoholik możliwe są co najmniej dwie odpowiedzi 1. Ona dostaje (cytuję za autorem: "dostaje") orgazmu 2. Fantazja dotyczy także wysportowanego ciała

Hehe ;) Jak rozumiem "fantazja" dotyczy tego brzucha ;p albo duzzzego kutasa ;D he bo chyba nie sexu na spiocha ;) Skoro twoja zona jest jak to napisales, wspaniala kobieta ;) Cos okrojona ta twoja wyobraznia ;)

Gość FilozoFX
MamFantazje, po co to opisujesz? czyżbyś się nie spisał? :)

Gość Arnold G.
Bez fantazji byłoby nudno