Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony na maxa

Czemu tyle kobiet jest takimi strasznymi materialistkami? I większość tylko na t

Polecane posty

Gość gość
dla wygodnego i spokojnego życia polecam www.elastyczna.pl. Sama tam czytam i czytam ..... Ciasta pycha.

Gość Waginator
Też mnie to w*****a powoli... teraz tylko kasa sie liczy i nic więcej, lepiej już k***a wydać te 200zł raz na miesiąc na dziwkę niż bawić sie w jakąś miłość, która już nie istnieje.. p*****le to pokolenie materialistów.

Gość wiedzmaipiekno
niestety mało kto potrafi kochac bez względu na te wszystkie dodatki i być przy tym wielkim przyjacielem ,ale sa wyjątki i nie zaleza od plci

Gość gość
Zakładając, że jesteście takie pazerne na pieniądze, to lepiej - się z wami nie żenić - nie mieć z wami dzieci - zmieniać bez żalu na inne co jakiś czas Coś jak eksploatacja używanego auta... wychodzi

Gość gość
Autor tematu mocno uogolnil problem ale ma racje, tylko cichodajki jak zwykle probuja wszystkich zakrzyczec tekstami o niedojdach i leniach

Gość gość
A dla mnie pieniądze się nie liczą, bo można mieć grubą kasę w szemranej pracy i harować za grosze. Lepiej mieć uczciwą pracę, mniej płatną, ale w której się spełnia i realizuje. Nie uważam również, żeby to facet musiał zapewnić byt rodzinie tak jak i kobieta miała dbać o dom, męża i dzieci. Oboje pracujemy rozporządzamy swoimi finansami, oboje zajmujemy się domem fifti fifti. A dzieci i ślubu nie chcę.