Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony na maxa

Czemu tyle kobiet jest takimi strasznymi materialistkami? I większość tylko na t

Polecane posty

Gość Zdziwiony na maxa
WSZYSTKIE KOBIETY TO MATERIALISTKI I SUKI! Taka prawda drogie panie ... Nie macie do pokazania nic więcej tylko cycki i d*pe!

Gość nal@
Dokładnie tak tylko byście dawały tym co mają więcej kasy.

Gość gość
tak jestesmy materialistki i nam z tym dobrze. chodzimy same zarabiac duze pieniadze! a jesli nie to na ładne cycki i d*pcie zaraz sie jakis frajer z kaska znajdzie. do siebie miejscie pretensje. nikt nikogo na sile do zwiazku nie zmusza :)

Gość nal@
No nie bo same się pchaćie na kutasy jak was dziura swedzi, i dla szpanu jakiego to ją ładnego nie wyrwałam i zaliczyłam! A później że jest takie k******o w tym kraju.

Gość gość
owszem duzo kobiet jest materialnie anstawiona ale roznica jest tez to ze kobieta KAZDA chce miec pewnosc ze przyszly mąż będzie zarabial na rodzine. Po co jej ciucmok ktory nic nie bedzie robil. Swoja droga to wy lecicie tylko na wyglad

Gość nal@
A Najlepsze jest to że się trochę nim pobawićie i koniec imprezy, i że później gwałcą? Zobacz sobie idiotko na statystki to więcej kobiet zdradza tylko są bardzie cwanę! I do tego materialnie nastawione suko!

Gość gość
Powiem tak ! Ją nie miałem za ładnej kobiet chodź ją kochałem w swoim życiu pracowała może rok! Utrzymywałem ją dzieci jak straciłem pracę,puściła mnie kantem to jest normale,jak ona potrzebowal wsparcie to byłem! Ale jak mi było źle wołał się walić gdzieś z kimś!

Gość gość
Im więcej kasy tym się bardziej czujecie bezpieczne proste,taka jest prawda a nie kochaćie facetów tylko ich portfele. A te plastiki tym bardziej znam dużo kobiet co zostawiło facetów po utracie pracy jak nie było pieniędzy tylkd ile one by chciały i co nie jesteśmy materialistkami jesteśmy niestety.

Gość gość
Przyjmijcie do swoich pustych łepetyn ze kobieta mając u boku mężczyznę chce czuć się bezpiecznie pod każdym względcem, finansowym również. Nie potrzebuje ciapy i fujary który wyzywa i wyżala się na forum jakie to kobiety materialistki. Albo jesteście jeszcze smarkaczami z gołą d**ą co mama dyche daje kiesznkowego albo pieprzonymi mamlasami i nieudacznikami że kobiety od was uciekają. I dobrze robią bo od takiego, który nie potrafi zabezpieczyć bytu rodziny, to spierdzielać i to jak najszybciej. Niedojdy jedne! Lepiej siąść pod tv z piwskiem i udawać maczo.

Gość zez
Gość widać że ciebie trzeba utylizowac nie cierpię takich baba! Tylko do ryj dawać a pani w domu będzie! Kim ty jesteś ! Suka . Znam takich co szukaj pracy i nie mogą jej znaleś. A jak znajda to mają problemy i kłody pod nogi .

Gość Mstr bog
Myślę że autor ma rację i parę osób tylko ta kasa ! Ale robić niema komu.

Gość gość
No proszę proszę jakie słownictwo z ust mężczyzn. I takie coś ma być mężem i ojcem - żenada. A podstawowy wyraz to suka hehehe. Co, dostałeś gołod*pcu po doopie od panny i teraz żal zadek ściska hehe. Do roboty opierdalacze. Kobiety nie będą na was robić. Ten który pracuje i zapewnia byt rodzinie to nawet tu nie wejdzie bo i po co. On nie musi skamleć że jego kobieta to materialistka

Gość Mstr bog
Myślę że tutaj wchodzą wszysty nawet takie idiotki jak ty a ty czego tutaj szukasz ? Opierdalaczu ? To co ktoś ma robić na ciebie a ty będziesz siedziała i pazury sobie robiła? Tempa jesteś jak mój pies.

Gość gość
Hehehe, co nieroby prawda w oczy kole? Ja mam takiego męża że moge i na kafe siedzieć i iść na zakupy z jego wypchanym portfelem. A wy gołodoopce dalej miałczeć jakie to złe jesteśmy. Kalesony nie mężczyżni

Gość gość
Mstr bog - psy są odzwierciedleniem wlaścicieli. Widząc twój wpis wcale się nie dziwię że masz durnego psa

Jestem materialistką i mi z tym dobrze,dlatego nie zamierzam zmieniać swojej postawy Po co mam być z biedakiem,ktory nie ma mi nic do zaoferowania, skoro znalazłam sobie faceta z kasą. Nie ma sie co oszukiwac, pieniądze są jedną z najważniejszch rzeczy w życiu Facet,który nie potrafi zapewnic dobrobytu swojej rodziie jest dla mie p***ą :P

Gość gość
bo jestescie jak te prostytuty za kase wszystko nawet szczekacie

Gość gość
Viki jesteś tak pusta że mogę zrobić ci budę dla psa.

Gość gość
Hauhauhau, ileż tu szczekajacych gołod*pców sie odezwało

Gość gość
a co biedny cwelu kupisz swoim dzieciom cos do jedzenia? Moze im powiedz zeby zarly trawe, bo tatus idiota nie ma pomyslu jak zarobic kase dla nich ale r****c mu sie chcialo....

Gość rodrgez
Chyba szmato nie znasz znaczenia cwel szkoda że niema autora. Bo tutaj chyba nie chodzi o brak kasy tylko jakie jesteście k***y na pieniądze.

Gość ale wy sie wyzywacie
no ludzie...

Gość rodrgez
tutaj się nikt nie wzywa po prostu trzeba je zatrudnic jako latarnie morskie

Gość mądraaa
Bo wreszcie kobietki zmądrzały- koniec wykorzystywania, obsługi faceta za darmo, a po latach d... wypnie. Trzeba się cenić, żeby nie stanąć po 50- tce przy lustrze i nie zobaczyć wykorzystanej do cna kobiety, która została o niczym, o przepraszam z poorana psychiką- a tak przynajmniej coś z życia skorzysta. Tak trzymać kobitki!!!

Gość gość
Tylko tak jest że wy faceta kopiec w d*pe jak traci kasę i pracę, i szukacie innego J**ake tak jest prawda!

Haha pusta,bo co? Kieruję się rozumem, a nie sercem? Jakoś do tej pory dobrze na tym wychodzę. Nie wierzę,że można żyć samą miłością, jak nie będzie co do gara włożyć to i miłość się skończy.

Gość gość
Viki ty Nie żyjesz miłością ani rozumem tylko portfelem, a to już prostytucja! Proste a miłość kończy się wtedy dla ciebie jak niema nic w portfelu więc jesteś pospolitą kuurwa

Miłością nie żyję, bo mi ona nie potrzebna. Rozumem owszem, bo myślę o tym jak zapewnić sobie najlepszą przyszłość i wygodne,spokojne życie.

Gość gość
mieć k***a idioto ,miedź to masz w d***e, jak ci matka grosikami da na paczkę fajek, a jak nie umiesz zarobić to się zatrudnij w burdelu dla gejów , bo tylko z ciotą sie poużalasz jakie baby to suki.A teraz s********j w poskokach r****ć kota jak sie miota, bo ci wykupią piwo w biedronce z promocji.Kutasa też masz pewnie małego i cienkiego, jak mózg i portfel.Jaki zlot pedałow na tym topie buhahahah

Gość gość
Jol jol jakis ty rym poszed! posluchaj mnie uwaznie wypni w gore swa smierdzaca dure wtedy ja cie moim jajami milo przytule,na tym topie pedalem jestes ty bo tylko z takim malym c****m takie cwele tak rymuja,moze ktos ma grosz piwo z biedronki ale nie daje d**y i nie jest kozakiem z malym ptakiem jak ty! ciota