Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony na maxa

Czemu tyle kobiet jest takimi strasznymi materialistkami? I większość tylko na t

Polecane posty

Gość Zdziwiony na maxa

Już co druga kobieta jest straszna materialistka,patrzą tylko na auta domy! Kasę i dobry lans, nawet wychodząc za mąż tylko się to liczy bo miłość została sprzedana dla paru dukatow! Ludzie co jest .

Gość Zdziwiona na maxa
A faceci są strasznie płytcy, patrzą tylko na wygląd ;] Ludzie, co jest.

Gość Zdziwiona na maxa
Zostawiają własne żony i dzieci na lodzie, bo jakaś młoda siksa im zawróciła we łbie. To nic dziwnego, że kobiety patrzą na kasę, skoro nie mogą nawet na wierność liczyć!!! Przy faceciku- chorągiewce kobieta nie jest nawet pewna jutra

Gość Zdziwiony na maxa
Tylko moja droga teraz większość kobiet się puszcza dla tej kasy i to one zostawiają domy mężów i dzieci!

Gość Zdziwiony na maxa
Więc nie wybielaj tutaj nikogo ! A te młode siksy glownie patrza na kase!

Gość Zdziwiony na maxa
I więc sama odpowiedziałas sobie na to pytanie patrzycie tylko na kasę! Bo jak na wierność liczyć nie można to lepiej go dojic i też latać z kwiatka na kwiat? Więc coś tu jest nie tak a co jeśli jest odwrotnie.

Gość Zdziwiona na maxa
I bardzo dobrze, że te kobiety tak robią!! Wy macie prawo wykorzystywać kobiety? A jak kobieta was wykorzysta to już wielki problem :D to jest złe, że kobiety tak się zachowują, ale jestem w stanie je zrozumieć i chociaż sama bym tak nie działała, to gdyby jakaś moja koleżanka tak postępowała to nigdy bym jej nie wydała, bo należy się wam.

Gość gość
Samą miłością dzieci nie nakarmisz. Co mi po miłości, jak facet nie pracuje, nie ma mieszkania, samochodu, z matką mieszka i może być przystojnym i fajnym chłopakiem, ale za co ja z nim będę żyć? Za moje 1800 zł? We dwójkę? A gdzie dzieci?

Gość Rozgarnieta na maxa
To dlatego, ze zaradnosc mezczyzny jest jednym z wyznacznikow jego charakteru i przydatnosci jako partner i ojciec. Mowiac bardziej obrazowo, czy chcialbys, aby twoja corka wyszla za kolesia ktory zamieszkuje tekturowe pudlo?

Gość Zdziwiona na maxa
Faceci lecą na duże piersi i zgrabne bioderka bo to cechy zdrowej i płodnej kobiety, a one lecą na status materialny, bo to oznaka zaradności i zapewnienie bytu rodzinie.Takie realia, więc dostosuj się lub narzekaj dalej.

Gość Rozgarnieta na maxa
Sam widzisz, moje przedmowczynie sa tego samego zdania. Wg. maksymy ze uroda kartofli nie okrasisz, cos w tym jest. Po co mi sliczny lalus jesli ma dwie lewe rece i zero zaradnosci. Znam kobietke co poleciala na przystojnego lewusa z wasikiem, dzisiaj na niego zapier.... dala podczas gdy on biega na silownie i stroi miny przed lustrem. Poza tym statystycznie i realnie mezczyzni lepiej zarabiaja, maja latwiej w robocie wiec kobiety musza inaczej zapewnic sobie byt. Prawo naturalnej selekcji.

Gość RH-WR+
... i pewnie laluś robi skok w bok z materialistką :-O

dlatego mezczyzni broncie sie przed materialnymi kobietami podpisujac intercyze :P

Gość gość
webster na co chchesz podpisać intercyze ? :D na swój składzik z żelem do włosów i slipki : :D ? :D akurat fajnie być gołod*pcem co :classic_cool: ?

Gość Mokry dydek
Chyba jest chora kobieta ! Jeśli myślisz że facet tylko patrzy na CYCKI i bioderka ! Kobieta też musi być zaradna a nie że facet będzie tylko z********al ! A pani w domu i jeszcze daje na lewo i prawo to jest wasze płytkie myślenie że facet musi GOWNO musi.

Gość Mokry dydek
Jeśli myślisz że Lalusie takie są być może i tak, tutaj autorowi chodzi o coś innego z tego co widzę, po prostu lecia tylko na kasę bo sam dom i samochód i duży c**j nie wystarczy i nie gadaj mi tutaj o bezpieczenstwie, tylko jest się później trzym chwalic przed koleżanka

Gość gość
tylko niezaradne p*****ly maja takie problemy. normalny facet wie i chce miec kase, ktora przeznaczy na wygodne zycie swoje i swojej rodziny i szuka sobie rownie zaradnej kobiety na poziomie.

Gość Ale!
Zgadzam się z autorem takie kobiety na poziomie okazują się dopiero sukami! A bezpieczeństwo i rodzina jest dla was c***a ważne tylko się liczą modę ciuch i tyle na temat

Gość gość
Facetów trzeba tłuc w łeb

Gość Ale!
A co jeśli facet straci pracę ma wszystko na głowie ! Co robiće suki macie go w d***e i szukacie innego kochasia taka wasz natura, a co że wspólny wsparcie itp będę z tobą żył aż do śmierci tak jak będziesz miał gruby portfel!

Gość :?aco
A was trzeba dobrze w r****c i ZJEBC do rowu i przyspac gruzem znam takie materiale ścierwa.

Gość gość
Oj już przestańcie faceci pieprzyć farmazony. Znam takiego jednego, który tak strasznie teraz cierpi, bo się okazało, że jego żona to materialistka, która teraz nie da mu rozwodu, bo on nie chce jej zostawić mieszkania mimo, że ona dawała d**y na prawo i lewo. Niby taaaaki zakochany we mnie, taka jestem piękna, ale mam męski charakter, bo potrafie pracować na dwa etaty i nie narzekać na zmęczenie, a jeszcze znajdę czas na imprezę i czas dla siebie. Więc to wy sobie wybieracie takie lamy, które lecą na kasę, chcą się tylko dobrze załapać, założyć obraczkę na palec i żyć jak pączek w maśle robiąc w chuuja męża i licząc na schedę przy rozwodzie. Sami jesteście sobie winni, że myślicie, że delikatna i wrażliwa kobieta jak płatek róży będzie już taka zawsze i to, że leży i pachnie będzie wam już do śmierci pasować. Powtarzam jeszcze raz sami sobie takie wybieracie. Wystarczy popatrzeć na młode kobiety na wysokich stanowiskach, piękne, zadbana, zarabiające na siebie a samotne. Bo taka nie da się owinąć wokół palca, nie omamisz i nie zniewolisz jej kasą, bo sama zna swoją wartość i nikt nie musi jej tego udowadniać.

Gość gość
piz.deczko droga, jeszcze 100 lat temu jakbys nie miał odpowiedniego majątku i statusu społecznego, to na kobiety móglbyś spoglądać jedynie ukradkiem albo wziąć sobie za żone praczke, pastuszke albo prostytutke. Ojciec panienki z dobrego domu pogoniłby biedotę z hukiem i tyle znaczyłyby twoje inne zalety. Zmieniły się czasy, nastało równouprawnienie i od kobiet też się wymaga i wylazła nagle z ciemności cała chmara nieudaczników, ciot i frajerstwa, które pierwszy raz w historii uważają, że mają coś do powiedzenia i jeszcze się burzą:D

Gość :?aco
Słucha mnie uważnie, ty jesteś p**Deczka! Jeśli tak się kiedyś przyjęlo że trzeba miedź majątek to i teraz tak jest tylko sto razy gorzej to jedno znacznie mówi że się suki się za dukata sprzedadzą ! I nie gadaj mi tutaj o frajerach itp bo myślę że chodzi tutaj o coś innego !

Gość gość
Jakos faceci z mojego otoczenia nie plują na kobiety, nie ujadają tylko albo żyją w stałych, szczesliwych związkach, albo przelotnych - w zaleznosci od charakteru i priorytetów ale jakoś żaden nie narzeka Ujadają tylko frajerzy, których żadna nie chciała a jak juz się zlitowała to szybko dała sobie spokój. Łatwiej jest zyć złudzeniami i nienawiścią, że baby to całe zło tego świata niż pogodzić się ze świadomością, że jest się poprostu nikim. W psychologii to nazywa się chyba wyparciem problemu:D

Gość gość
Ja nie jestem materialistką. Wyszłam za mąż z miłości i był taki czas w naszym małżeństwie, ze to ja utrzymywałam przez jakis czas męża. Jesteśmy tyle lat razem i tylko raz pokłóciliśmy sie o pieniądze. Jak kupił 3 gry na ps3 a ja mialm te pieniądze odłożone na prezent dla jego mamy.

Gość nal@
Nikim to jesteś ty jak tak myślisz pani wyżej! Chyba tutaj nie o to chodzi i nie widzę żeby autor napisał że jesteście złem tylke że latacie się walicie i chcecie kasy ! Pani gość takich kobiet jak ty już niema to już tylko mamuty niestety szacunek dla ciebie i wspieranie faceta.

Gość nal@
Tylko kobieta jak ma swoją kasę i ta doji faceta. Proste!