Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kolejny tydzień a ja myślę o ... Murzynach i nawet 2 noc z rzędu śnię o nich!

Polecane posty

Gość gość

nie pamiętam już od czego się zaczęło, wczoraj śniło mi się,że podróżowałam z takim jednym piosenkarzem, w ogóle z całą trupą artystów, nastepnie wczoraj w dzien jechałam autobusem i było pełno babc, meneli i jedyny przyzwoity i młody facet to byl wlasnie Murzyn, patrzyl na mnie, niestety kiedy obok mnie usiadla blondynka z dlugimi wlosami i machala nimi niby czeszac to patrzyl na nią jak zaklęty :( (ja mam ciemne wlosy :( ) dzisiaj spałam i śniło mi się,że korytarzem w szkoel albo na uczelni idzie pełno ciapkow - Turków a nawet gorzej jakis bangladeszmenów, hindusów i kazdy sie na mnie gapi, ja wstaje ijednemu brzydkiem niskiemu pokazuje faka i coś krzyczę, koleżanki mówią uspokoj sie a ja do nich że mam dość tej małej plugawej zarazy i wtedy korytarzem idzie Murzyn, co prawda też nie za ciemny, ale taki w sam raz, wysoki, przyjemny z twarzy i mowie,że takiego moge mieć... że Chrześcijanina Murzyna bardzo chętnie! a nie arabskie muslimskie scie**o 😠 a ten Murzyn wczoraj w autobusie był bardzo ciemny wręcz hebanowy :) i zastanawiam sie czemu mi to chodzi po głowie? czy to jakaś podświadomość? instynkt macierzynski? no i czy jako brunetka mam szanse? widzę,że oni wolą blondynki :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować