Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała sukienka na wesele?

Polecane posty

Gość gość

Czy wypada isc na wesele w białej sukience. Innej nie mam a nie chce kupowac sukienki na ''jeden raz'' bo w sukienkach za bardzo nie chodze. Jest to sukienka prosta do kolan z czarnymi dodatkami na ramionach i w pasie ( czarne kamienie ) do tego czarna marynarka i czarne bytu. Podobno biel jest zarezerwowany dla panny mlodej ale ja naprawde nie mam niczego innego.

Gość gość
Może wypierz ją z czymś niebieskim czy różowym. :)

Gość gość
Jeśli zakładasz do niej cos czarnego to moim zdaniem bedzie ok

Gość gość
Mam ten sam problem, w sobotę idę na wesele w białej sukience promodu Kupiłam ją na swoje poprawiny i nie będę kupować kolejnej bo ktoś się krzywo spojrzy

Gość gość
odpada! nie rob sobie siary, nie jestes panna mloda :D

Gość gość
Głupota, ja idę w białej mam to w nosie. Nie będę kupować kolejnej, bo komuś się coś nie spodoba. Tym bardziej, że w tym sezonie biały jest bardzo modny i jest multum sukienek w tym kolorze. Ponadto często panny młode mają suknie w kolorze ecru. takich sukienek też nie wolno zakładać?

Gość gość
ale to nie jest jakas sukienka biala balowa czy rozkloszowana. zwykla prosta na grubsze ramiaczka do kolan a co tam sie bede przejowac ide w nej

Gość gość
Jesteście głupie gęsi skoro macie w d***e to, że biel na weselu nosi TYLKO panna młoda!!!

Gość gość
to co nie isc w bialej? ale nie mam innej

Gość gość
Głupie gęsi??? Właśnie głupie gęsi mają takie wiejskie poglądy. Ostatnio byłam na weselu gdzie teściowa panny młodej miała białą garsonkę, perłową z szarymi zakończeniami- a to bliska osoba. Zwykły gość może ubierać się jak chce.

Gość gość
Nie gadaj, że Cie nie stać na zwykłą sukienkę :o

Gość gość
I co z tego, że teściowa była tak ubrana? I to Twoim zdaniem świadczy o tym, ze mogła się tak ubrać? Bo jest teściową?? :o

Gość gość
nie kazdego stac moja sukienka idzie w koperte dla pary mlodej

Gość gość
Łopatolog by się przydał... skoro teściowa się tak "śmiała" ubrać, to chyba znaczy że ten głupi pogląd że tylko panna młoda nosi się w bieli poszedł do lamusa.

Gość gość
...tym bardziej, że panny młode mają teraz suknie ecru, beżowe, z błękitem...

Gość gość
Moim zdaniem można, tym bardziej, jeżeli sukienka ma czarne dodatki lub w innym kolorze. Nie pasowałoby gdyby kobieta będąc gościem założyła białą suknię, ale długą, typowo balową, zwykła, prosta sukienka może być.

Gość gość
skoro i tak nie zamierzasz kupic nowej sukienki, wlozyc innej to po co ten temat?

Gość laura2232323
jak z czarnymi dodatkami to ok . ogólnie biała sukienka to moim zdaniem nie jest nic złego na wesele jeśli nie jest np długa do ziemi i zbyt strojna to nie widze w tym nic złego przecież w takiej sukience nikt Cie nie pomyli z Panna Młoda...

Gość gość
co za idiotki, chyba jest różnica między staruchą teściową w wieku 50+ a młodą laską w wieku 20+? Może w tych białych sukienkach laski liczą, że je młody wydyma na weselu he? jak broszka swedzi to może WUJEK pomoże?

Gość gość nowy
biel jak świat światem zarezerwowana jest dla panny młodej ale jeśli inna osoba jest ubrana w białą sukienkę z wykończeniami oraz dodatkami innego koloru to ujdzie

biała,krótka,prosta sukienka + odpowiednie dodatki mogą być, chociaż lepiej nie kupować sukienki w tym kolorze na wesele, dla świętego spokoju...

Gość gość
ale autorka p******i , niby ma tylko jedną sukienkę? to idz do szmateksu sobie kup za 10 zł inną dla odmiany czarną hahaha co za brak taktu chyba jakas patologia

Gość gość
A jeśli panna młoda nie ma białej sukienki tylko błękitną, to jako gość mogę iść w białej?

Gość laura2232323
o rany może ma właśnie tylko jedna w miare zdatną takie to dziwne? może w tej najlepiej wygląda wg siebie ? co innego gdyby to były biała sukienka do ziemi to by nie wypadało isc ,ale biała krótsza to czemu nie? głupi przesad ,że to niby przynosi pecha

Gość gość
slyszalam taki przesąd : kto na wesele w białej sukni przychodzi a PM nie jest ten po weekendzie w trumnie się podzieje także wiecie jak chcecie :classic_cool: