Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autooorka

Do kobiet, których mężowie mają małego

Polecane posty

Gość Smutna..123
ja uważam , że problem jest naprawdę duży kiedy penis jest ogromny , bo wtedy nie ma żadnej przyjemności z seksu , mam porównanie i zdecydowanie wolę mniejszego niż ogromnego :)

Gość wiem co mowie
Drugie to napewno pozycje ;) Te w lozku i te w zyciu... Co do tej 1 podpowiem, poloz sie na boczku, jedna nozke prosto miedzy jego nogi, druga zgieta dajesz mu potrzymac... Blizej (mentalnie i fizycznie) juz sie chyba nie da ;p

Gość Dopieszczona przez Maluszka ;)
Przecież sex nie polega tylko na wkładaniu penisa do pochwy. Trochę wyobraźni ludzie. Mój chłopczyk doprowadza mnie do obłędu nie ściągając majtek. Inteligentny facet znajdzie sposób żeby doprowadzić Swoją Panią em ORGAZMU :)

Można małym fiutkiem lepiej zrobić niż dużym xxx 100 % prawdy. zamiast latać z linijką i przeżywać każdy mm lepiej skupić się na technice, co jest jedyną sensowną radą dla autorki. poza tym im bardziej będziesz o tym myśleć, tym bardziej będzie to stanowiło dla Ciebie problem. nie nakręcaj się bo zapędzisz się sama w kozi róg, o ile już w nim nie jesteś.

Gość Dopieszczona przez Maluszka ;)
To tak jak ze zmysłami kiedy jeden jest słabszy to drugi się wyostrza:) a wyostrzony zmysł lizania to jest to co tygryski kochają najbardziej. Mmmmm:)

Gość lollaaa
coż, też mam ten problem. małżonek nie jest obdarzony hojnie i to chyba nawet mniej niż 13- nigdy nie mierzyłam, obstawiałabym że 10, chudy nie jest, jak wchodzi to czuję. na szczęście jestem ciasna, tylko nie wiem co będzie po porodzie, też jestem w ciąży. orgazmu pochwowego jeszcze nie miałam w życiu. może taka moja uroda. u nas tylko pozycja klasyczna albo od tyłu, na łyżeczkę za krótki, albo ja nic nie czuję. to nasza najsłabsza strona życia. poza tym to wspaniały facet. wolę taką opcję niż j**akę z wielkim pytongiem, który byłby skur...synem.

Gość wiem co mowie
He co do tej jakosci, jak najbardziej popieram ;) ale... ;) hehe (zawsze sa gdzies te Ale ;p) Tez nie powiezylem w "jakosci" pelni zaufania... Opinie Kobiet co do palek przeciesz sa rozne, po cos te nozki podciagaja ;> az kiedys w "zabawie" wsunolem cos innego (dluga historia) ;) ale moral warty przemyslenia, bo jak zyje nie przypuszczalem jakie c*pki sa glebokie!!! ;p I co pewnie nie w smak niektorym, na koncu sa bonusowe punkty... Hehe

Gość Ściągaj majtki!
Mam radę... Weźcie sobie linijkę popatrzcie gdzie jest 13 cm, przyłóżcie kciuk, a potem przesuńcie dajmy na to na 17, 18 cm... A teraz wyobraźcie sobie kształt/ obrysujcie penisa w oparciu o te rozmiary. Czy te 4-5 cm różnicy to faktycznie tak dużo??! Bardziej ogólnie budowa w sensie grubości będzie się tu liczyć. Jeśli chodzi o penisy to tak naprawdę dużo u kobiety dzieje się tu w sferze mentalnej/psychicznej. Duży podnieca swoim wyglądem, rozmiarem, ale przełożenia na faktyczną przyjemność nie ma to specjalnego... Duży penis nie gwarantuje satysfakcji kobiety, choć jeśli facet nie umie się nim posługiwać, to zawsze lepiej przynajmniej mieć ten rozmiar niż go nie mieć ;).

Gość wiem co mowie
Hehe Pewien madry czlowiek kiedys powiedzial Opinie sa jak dziury w doopie ;) kazdy ma wlasna... I na dobra sprawe, kazda z was ma racje (a wlasciwie jej czesc) Bo prawda jest ze hm... mali chlopcy najczesciej sa mistrzami w pieszczotach i bardziej skupiaja uwage na partnerce... Ale naiwne jest myslenie ze jakosc zadzi swiatem, bo sama jakoscia (jaka by wielka nie byla) raczej pozadnie nie "zerzniesz" Krepujace ale prawdziwe.

Gość Zazdroszczę podejścia
Widzę że naprawdę wiesz co mówisz. Zazdroszczę twojej dziewczynie twojej kreatywności. Większość facetów ma problem żeby coś wkładać bo to ich upokarza.

Gość gość
a ja zaluje ze moj ma 19cm :/ za kazdym razem przy wejsciu boli i musze byc mega podniecona zeby nie miec optarc :/ to moj pierwszy partner

Gość Zazdroszczę podejścia
Ja w tajemnicy używam że tak powiem czegoś większego. A jeśli moge zapytać masz stała partnerkę czy jesteś poligamistą.

Gość zakrecona ;p
Holahola panie ladny ;) Bo mnie troszke skolowales... To w koncu po ktorej Ty stronie barykady jestes? ;)

Gość gość
Ja obecnie mam faceta z wielką pałą i muszę przyznać,że teraz dopiero czuję się wspaniale.On wie jak nią się posługiwać nie robiąc mi nim krzywdy.Mam co trzymać,na co patrzeć i ... bez końca.

Gość wiem co mowie
Ojej ;) Normalnie czuje cieply blask jupiterow ;p hehe Prosze mnie tu nie zawstydzac ;p przeciesz to nie o mnie temat...

Gość gość
Mialam faceta, ktory mial bardzo malego penisa i rowniez nie byl w stanie mnie zaspokoic. Mozliwe, ze jego podejscie bylo troche dziwne, bo glownie dbal o siebie. Poza tym caly czas mial z tym problem i nie chcial uprawiac seksu. Zdarzalo sie, ze uprawialismy seks raz w miesiacu!!! I jego wieczny tekst "male, ale wariat" doprowadzal mnie do szalu, bo nie robil nic zeby bylo mi dobrze. Moze duzo zalezy od samego podejscia faceta. Chociaz dla mnie byl to troche problem, bo moglismy sie kochac tylko w 2 pozycjach, zebym cokolwiek czula.

Gość wiem co mowie
Chociaz ;p co ja plote... W sumie o mnie ;) tylko Ciiiii... Nie mowcie nikomu ;) Mowisz "zazdroszcze" ;> i choc to mile, mysle ze to nie do konca przemyslane slowa... Widzac tylko mysli ok, podejscie mam zdrowe, mysle jedyne sluszne! ale spotykajac mnie np. na basenie, saunie czy plazy zamiast slow i madrosci dziewczeta raczej skupialy uwage na innych aspektach mojej osoby ;p I z zawstydzona minka szepne, ze raczej zazdrosci w ich oczach nie widzialem...

Gość zakrecona ;p
Mmm ;) Zaczyna sie robic ciekawie... A co widziales? ;> moze najpierw, co one widzialy?! I czemu szeptem ;) przeciesz nie ma sie czego wstydzic...

Gość wiem co mowie
Do Panny zazdrosnicy ;p Tak dla scislosci, co do watku wkladania yyy zabawki ;> Nigdy nie powiedzialem, ze nie czulem upokozenia (ale to juz jest inna bajka ;p i to dla doroslych) ;)

Gość gość
Mój mąż też ma małego jednak to nie jest jakąs wadą w naszym stosunku. Tu nie wielkośc się liczy lecz technika i pozycja. Trzeba poszukać innych pozycji, które pozwolą Ci na zaspokojenie podczas stosunku. Nie bój się powiedzieć mężowi, że chcesz spróbować czegoś innego.Jeśli znajdziesz odpowiednią pozycje zasugeruj mu ją delikatnie :) My mamy 2 ulubione, które przynoszą nam obojgu radość :)

Gość gość
Ja to chyba jestem plytka. Bo moj maz ma moze 12cm a mi to wystrcza. Mam porownane bo miala chlopaka z 18cm pala i podczas staonku nie czulam nic innego oprocz bulu. Jedynie co to obawiam sie troche jak bedzie po porodzie. Najgorzej to byc w lozku tylo z jedym facetm bo nie ma sie zadnego porowniania.

Gość wiem co mowie
Co widzialem? ;) nie trudno sie chyba domyslec... Ale skoro chcesz to uslyszec/przeczytac OK ;) Zawsze widzialem hmmm... Usmiechniete oczy ;p najczesciej, nie tylko oczy ;p Z czasem (niwiedziec czemu) przestal mnie taki wzrok ranic, a wrecz sprawial dreszczyk podniecenia... Dziwne wiem ;p

Gość gość
rozmiar nie ma znaczenia sprawdzone wiele razy

Gość zakrecona ;p
Wow ;) no co Ty?! Kreci Cie to ze sie z Ciebie smieja#????? Hehe sory ;) ale jestes pierwszym takim okazem... Dobrze rozumiem, dominacja ;>

Gość gość
należy sobie odpowiedzieć na pytanie, czy te wszystkie wielkie penisy istnieją naprawdę... Polacy wg badań mają przeciętne penisy a duża pała sprawiająca kobiecie dużo satysfakcji to moim zdaniem wymysł naszych czasów, bo najczęściej duże penisy sprawiają ból Zapewne wiele kobiet sypia z małymi, ale akceptują to a nawet są zadowolone

Gość zakrecona ;p
Halo ;) naprawde jestem zakrecona... czemu dopiero teraz to mowisz!!!? Dawaj fote ;> z kad Ty wogule jestes? Gosciu-rozmiar nie ma znaczenia? ;| co ty p********z!

Gość gość
Obwiniacie facetów a orgazm jest w głowie