Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peeeeee

Jak spędzacie czas z niemowlakami?

Polecane posty

Gość peeeeee

Witam. Jestem mamą 8 miesięcznego Daniela. -samotną mamą. Czasem wydaje mi się, że poświęcam za mało czasu swojemu synkowi. Chciałabym zbudować z nim wspaniałą relację ... Tylko czasem nie wiem jak mam to zrobić. Daniś jest bardzo r***liwym dzieckiem. pewnie to normalne. Czasem jakoś nie potrafię nas tym wszystkim zapanować. Wstaję rano daję mu mleko, później gotuje obiadek ciągle sprzątam bo chcę by miał czystko. I cały dzień siedzę koło niego a on sam się bawi ... Zaprzestałam noszenia go, ponieważ mam straszne problemy z kręgosłupem i 5 minut trzymania go na rękach powoduje okropny ból. Mało do niego mówię, mało mu śpiewam ... Chciałabym wiedzieć, jak inne mamy spędzają czas z takimi dzieciakami. Pozdrawiam Paula

Gość gość
4x7hh5uc2lWybbcm0cW0z1Mt

Gość gość
ciekawe jak sie danielek chowa :D

Gość gość
Takie dziecko gôwno rozumie i nic nie pamieta. Moze wez sie za robote lepiej???

Gość gość
Autorko, jesteś dzielną mamą, ja podziwiam że jako samotna ze wszystkim sobie radzisz, ja przy 4msc córce mimo pomocy męża i czasem babci to nie raz wymiękam ( córka bardzo mało śpi i dużo płacze) piza tym nie można cały dzień zajmować się dzieckiem , ono musi uczyć się że czasem trzeba pobawić się samemu- tym bardziej 8msc dziecko, mimo zdaniem jesteś super mamą, bo jesteś obok synka i zależy Ci na nim, ale wydaje mi się że warto dużo z dziećmi rozmawiać nawet „ po dorosłemu „ niekoniecznie całymi dniami nosić i biec na każde stęknięcia :)

Gość gość
Ten Danielek 5 lat skonczyl już. Dajcie spokoj.