Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywłoka z Trzebiesławic......................:-(

Polecane posty

Gość gość
a która laska? Jak Kamecha pisał ,że na kafe są pasztety, to co każda miała już to brać do siebie?:P Chyba tylko pasztet miał bulwersa. Analogicznie, laska no name ma się utożsamić z wywłoką? NO chyba ,że nią jest.Kafe jest zabawne

Gość gość
ale fajny temacik, a reakcja ludzi jeszcze lepsza, tylko co mnie interesują jakieś wiejskie latawice i ich życie seksualne.

Gość KIitaa
No to nie rozumiem, skoro jest wolna, to co komu do tego, że uprawia seks ze starszymi mężczyznami? Skoro jej się tacy podobają, a przecież nikogo nie zdradza , to w czym rzecz? A jeżeli oni są żonaci, czyli zdradzają, to chyba ich się powinno piętnować, bo już nie rozumiem? To jeśli ja bym zdradzała męża z 19 - latkiem, to on by był wywłoką i jego należałoby piętnować? A ja bym była niewinna tak :D

Gość gość
no właśnie wszystko to wasze domysły, gdyby miała męża widzielibyscie to , bo tego nie da się ukryc , wiec z czym macie problem ? nie zdradza nikogo, a to ze sie spoufala to wasza sprawa? co za wscibskie baby :D macie swoje zycie?chyba nie bardzo co. ? współczuje:(

Gość kobieta kobiecie zawsze wilkie
Naprawde zalosna nagonka, mieszkancy tej zaklamanej, wsi sami sobie wystawiaja swiadectwo organizujac ja z taka zajadloscia i wielkim upodobaniem. To tylko pokazuje jacy sa maloduszni i zacofani (ehh te podwojne standardy moralne w stosunku do kobiet i mezczyzn). wLASNIE W TAKICH MOMENTACH CIESZE SIE ZE NIE MEISZKAM NA TAKIEJ ZAPADLEJ WSI -OTO ZYCZLIWOSC SASIEDZKAWZAJEMNA I CHAMSKA SPOLECZNOSC LOKALNA W AKCJI

Gość Mircia1234
Z tego co wiem, to laska w żaden sposób się z tym nie kryje, daje za barem, w samochodzie zaparkowanym przed domem jakiegoś sąsiada i liczy na dyskrecję. Wybaczcie ale skoro sama się nie szanuje to inni też jej nie uszanują. Tym sposobem na życie chyba sobie wynagradza bardzo przeciętną urodę:(

Gość gość
a wy plotkami chyba sie dowartosciowujecie. nie maczajcie nochala tam gdzie nie wasze sprawy. nie widzialas wiec nie p*****l bez sensu.

Gość gość
nosi tu niektórych z tymi sądami, póki nie ma danych osobowych, zdjeć i temu podobnych to mozecie cmoknąć autorke tematu :D

Gość gość
zebyscie sie nie zdziwili

Gość gość
Dokładnie tak...... a jeśli chodzi o tą wywłokę to myślę że jeżeli już to przeczytała to będzie wiedzieć ze to jest o niej:-)

Gość Kinia minia1
Wchodzę czasami na kafe tak z nudów i widzę ze aby dowiedzieć się jakiś pikantnych rzeczy o ludziach ze swojej okolicy to nawet z domu wychodzić nie trzeba, ale mam zdeprawowanych sąsiadów, hi hi;-)

Gość gość
Hahaha. "Wywloka" jak wywloka, ale sasiedzi jeszcze gorsi. Co ich obchodzi zycie seksualne oboje laski? ;) mohery.

Gość gość
*obcej

Gość gość
Ale autorka ma problem ze sobą. Widzisz jak się bzyka z jakimś gościem i dzwonisz na policje- proste. A jeśli tego nie widzisz to nie Twój biznes :)

Gość gość
Tak, ale zanim policja dotarła by na miejsce to już by się skończyli bzykać.

Gość gość
Tak, ale zanim policja dotarła by na miejsce to już by się skończyli bzykać.

Gość PIOTRUNIO
Ho ho ale się epopeja z tego wątku zrobiła, ale zgadzam się tu z niektórymi , a mianowicie kurestwo trzeba tępić!!!! Na taczke z tą wywłoką i wywieźć ze wsi na łajnie he he he, może tak się ją rozumu nauczy.

Gość gość
hahahhahah i co zadzwonia i powiedza przyjedzcie bo sie ruchaja? to policjanci wysmieja

Gość PIOTRUNIO
No tak policja by to wyśmiała, powiedzieliby że mają ważniejsze sprawy na głowie niż bzykanie w aucie po sąsiedzku, ha ha ha ha:-)

Gość Do debili wyżej
Tak bo seks w miejscu publicznym (nawet w aucie) jest zabroniony, i za takie cos spisuja jelopy.

Gość Gienia Pigwa
Ale ludzie kto w chwili kiedy widzi jakąś parkę uprawiającą sex w samochodzie, czy tam na polance myśli o wzywaniu policji????

Gość gość
a to ciekawe :D bo my dla jaj zadzwonilismy po policje ( jak mielismy te 16lat) gdy zobaczylismy parke na parkingu w aucie. wiecie jaka byla odpowiedz ? niech im wyjdzie na zdrowie ,i smiech tle ^^

Gość Gienia Pigwa
Co wy wszyscy z tą policją? Gdybym to ja zobaczyła to na pewno nie dzwoniłabym po policję, ale z drugiej strony to nie moralne tak w miejscu publicznym i to jeszcze na wsi uprawiać sex, nie mają się gdzie bzykać to niech w domach siedzą.

Gość gość
Przecież na każdej wsi się jakaś k***wka znajdzie:)

Gość Sopranooo
Przecież jak ta laska to poczyta sama o sobie to się chyba przed całą wsią ze wstydu spali, bo na takie fora to mnóstwo ludzi wchodzi.

Gość Kinia minia1
No tak na pewno tak będzie,o ile już nie przeczytała:-)

Gość gość
Hi hi:-) widzę że legenda o niepokornej dziewoii z trzebiesławic jest ciągle żywa:-)

Gość gość
Proszę się nie dochodzić, tematem rozmowy ma być wywłoka ha ha dlatego zapraszam do dyskusji kochani, może ktoś z tu obecnych zna tą panienkę?

Gość Facecik:-)
Ja ją znam, a przynajmniej tak myślę że to o nią chodzi, jest bardzo szczupła, wręcz chuda, ma ciemne proste włosy, dość dużo pali i wysiaduje w miejscowym barze umilając panom atmosferę, zawsze towarzyszy jej koleżanka.

Gość gość
I co o takiej dziewczynie tyle się rozpisujecie????