Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywłoka z Trzebiesławic......................:-(

Polecane posty

Gość gość
No nie wiadomo o co w tym wszystkim chodzi, ale jedno jest pewne na 100%, że zakładając taki właśnie jednoznacznie brzmiący temat autorka musiała mieć cholernie mocne powody do tego aby tak się wyrazić o tej pannie, no bo niby dlaczego mamy bronić i tolerować niewłaściwe zachowanie, mam na myśli puszczanie się z sąsiadami??? Skoro ta małolatka tak właśnie zrobiła to powinna teraz liczyć się z konsekwencjami, ze złą opinią.

Gość gość
Dokładnie tak........jakby była aniołem to nikt by jej niczego nie zarzucił.......

Gość gość
zazdrosc potrafi wiele kobiety sa msciwe i wcale nie musialo byc tak ze sie puscila .... wystarczyl zalotny usmieszek czy inny grzeszek i autorka sie wkrwila bo jest chodzaca paszteciarnia a tak w ogole to widac ze sama sobie odpisujesz. skoncz juz bo nudna jestes

Gość Ondeeview
Ale wy pieprzycie, skoro się laska puszcza to niech się puszcza, jedyne co mnie zastanawia to to dlaczego z sąsiadami?? A może miała ją już cała okolica i dlatego o niej piszą na forum:(

Gość gość
oj tam oj tam, nie macie się już czego czepiać tylko jakiejś wiejskiej dziewuchy???

Gość Mircia1234
Słuchajcie ja mieszkam w bardzo bliskim sąsiedztwie z Trzebiesławicami bo w Siewierzu, aż z ciekawości się zapytam kumpeli stamtąd o tą dziewczyne która taka niby puszczalska jest.

Gość gość
paragrafy ktoś wrzucił odnosnie tematu o anonimowej lasce.Danych nie podała, już widzę jak każda laska z tamtej wsi biegnie do sądu, że ją znieważają jako wywłokę. dawno sie tak nie usmiałam

Gość gość
Imię i nazwisko tutaj zamieszczone być nie musi, nawet nie powinno, a co do tej laski to myślę ze to jest tak mała wieś gdzie wszyscy się znają i jeżeli by ona sama to przeczytała od góry do dołu to na pewno domyśliła by się że chodzi właśnie o nią, bo w końcu nie każda 19 latka stamtąd daje d**y sąsiadom:-((((

Gość Mircia1234
No właśnie a więc jakie znieważenie???/ skoro autorka nie podała nazwiska tej dziewczyny.

Gość gość
ale ciemnota umyslowa tu siedzi... autorko myslisz ze nie widac ze sama sobie odpowiadasz? :D:D

Gość gość
haha tez mieszkam z okolic Trzebieslawic ;d nawet nie wieddzialam ze tak blisko mnie mieszkaja ludzie ktoorzy sie tak udzielaja na tym forum :D

Gość Radegasst
Ludzie to jednak uwielbiają plotki o innych, bardzo ciekawe zagadnienie - jakaś wywłoka z trzebiesławic co daje d*psko i wielkie hallo!!!!!

Gość Mircia1234
No ja się dowiedziałam już dokładnie która to panna, właśnie opowiedziałam całą tą historię koleżance i powiedziała mi która to jej zdaniem może być laska, ktoś tu również jest z okolic trzebiesławic, a skąd dokładnie jesteś???? bo ja z siewierza:-)

Gość gość
no ja akurat nie znam ludzi z trzebyslawic, tucznawa ;d

Gość gość
jesli chodzi o paragrafy to nie jestem autorką, tylko roz*****a mnie logika tej co z paragrafami wyskoczyła, pewnie to ta domyslna znieważana, no to idź tępa pało do sądu ,że jesteś wywłoką, sędzie się złoży ze śmiechu , hahahaha

Gość Mircia1234
Tucznawę też kojarzę:-) ale zobacz czego się człowiek może dowiedzieć z internetu:-)

Gość gość
Mircia1234 oj duzo ...swiatt jest taki maly ;d

Gość Mircia1234
Ha ha ha, też tak sobie od razu pomyślałam że ta laska o której tutaj piszą tzw ,, WYWŁOKA '' musiała trafić na to forum, domyślić się że o nią chodzi i wkleić jakieś paragrafy.

Gość gość
Ale laska będzie miała reklamę ładną....:-)

Gość Radegasst
HEJ, wiecie co a może ja poproszę jednak o kontakt do tej miłej dziewczyny którą okrzyknięto tutaj wywłoką:-)

Gość kobieta kobiecie zawsze wilkie
Mijaja lata a wsiowa mentalnosc wciaz sie nie zmienia: zamiast pietnowac "sasiadow" -doroslych mezczyzn zdradzajacych zony to niby-porządne i wielce oburzone moralnie wiesniaczki-plotkary najchetniej wywiozlyby temperamentna 19 latke jak Jagne na kupie gnoju ze wsi BO TO ONA JEST JEDYNA WINNA VALEGO ZGORSZENIA A NIE ROZPUSTNE CHLOPY Autorko, czasy troche sie zmienily: prawdziwie obrzydliwa jest zdrada a jezeli jakas wolna dziewczyna ma ochote sie puszczac to nic wam do tego - jej d**a wiec ma prawo sobie nia dwolnie rozporzadzac K***a to juz drugi taki temat na forum. Straszna ekscytacja i poruszenie oraz wielka sensacyja na jakiejs zapadlej wiosze bo ktos z kims spal a nie powinien. Wsztstkie takie niby oburzone a pewnie tylko zerkaja na to "gniazdo zwyrodnienia miejsce schadzek" z wypiekami na twarzy liczac na grzechu zlapia i beda mialy o czym gadac i co zlosliwie komentowac - hieny

Gość KIitaa
Też tak właśnie czytam sobie ten temat i dziwi mnie, że skoro autorka taka cnotliwa zaglądająca innym w łóżko tak bardzo chce napiętnować ten seks, to czemu próbuje napiętnować jakąś młodą, wolną (zakładam, że jeszcze nie jest mężatka, a co za tym idzie nikomu wierności nie przysięgała) dziewczynę, zamiast tych, co przysięgali wierność i zdradzają? Dziwne.

Gość kobieta kobiecie zawsze wilkie
no dlaej lapcie z widly i wywiezcie"wywloke" ze wsi na kupie gnoju bo wlasnie na to stac prostackich wiesniakow rodem z chlopow reymonta

Gość gość
stare znudzone zyciem baby - laska pojdzie do sadu i zlozy pozew o zniewage (zarzucanie rzeczy których nie udowodniono, i moga byc na jej niekorzysc nie dosc w zyciu codziennym to i w potencjalnej pracy,dziwka nie wie co robi wyskakujac z takim tematem:) ) byc moze laska juz zlozyla a autorka zrobi wielkie oczy a skad policja u mnie, przeciez niewinna jestem hahahahahahah ploty biora sie z braku wlasnego zycia a wy nie badzcie takie pewne ze nic nie zrobi w tym kierunku i ujdzie wam to na sucho, brzydule wstretne :D

Gość Mircia1234
No bo skoro laska się nie kryje ze swoimi zapędami seksualnymi do sąsiadów to niech się później nie dziwi że cała wieś aż huczy od plotek. Skoro laska daje sąsiadom, a ponoć daje to sama siebie skazuje na potępienie.

Gość KIitaa
Jeśli ja byłabym zamężna, a zdradzała z jakimś 19 - letnim chłopakiem, to na pewno ja bym się czuła winna a nie chłopak, co jest wolny i nikogo nie zdradza.

Gość KIitaa
Mircia1234 A czemu piszesz tu tylko o niej, a nie o sąsiadach? Ona jest mężatką i kogoś zdradza tak?

Gość KIitaa
Czemu zasługuje na potępienie? Ona zdradza męża tak, a tamci to wolni mężczyźni jak rozumiem?

Gość gość
" PONOC" Własnie - PONOC a wy na nia rzucacie sie jak psy zreszta autorka i kilka innych wpisów spod innych nickow to nikt inny jak ona sama

Gość Mircia1234
Podobno nie jest mężatką, moja koleżanka zna ją osobiście bo mieszkają prawie po sąsiedzku, i wiem tylko tyle że ta 19latka faktycznie tak się zachowuje i spoufala z dużo starszymi sąsiadami, a to jest tylko wieś i suma summarum później ludzie plotkują:-(