Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywłoka z Trzebiesławic......................:-(

Polecane posty

Gość gość

Zna ktoś tę pannę??? ma 19 lat i puszcza się z dużo starszymi od siebie facetami, a właściwie z sąsiadami:-(

Gość gość
oo znowu ty pasztecie?????

Gość gość
po co opisywać tutaj jakąś wywłokę????

Gość gość
tu koło ŁOniowa?

Gość gość
Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Gość gość
Po co lansować k*******o jakiejś małolaty ze wsi.

Gość gość
Nie koło Łoniowa tylko koło Dąbrowy Górniczej.

Gość Józia Rózia
Ja myślę że opisywana tutaj dziewczyna już to chyba przeczytała skoro ktoś tutaj paragrafami sypie.

Gość gość
Ja bym tak nie nazywała dziewczyny której nie znam bo to chamstwo. To ze sie spotyka nie oznacza ze musi sie z nimi''puszczac''. A jesli jestes jedna z tych zazdrosnych panien robiacych bezpodstawne wyrzuty to lecz się albo wyładniej bo w tobie siedzi problem.

Gość gość
Akurat znam tą dziewczynę, nie poruszałabym takiego tematu jeżeli bym jej nie znała, lub co gorsza nie wiedziała co wyprawia, a takie zachowanie należy eliminować.

Gość gość
Nie robi nic co by mogło Tobie zaszkodzić, więc się łaskawie nie wtrącaj. Faktycznie te paragrafy chyba wrzucił ktoś znajomy albo i ona.Pamietaj ze w sieci nie jestes anonimowa.

Gość gość
a o co w ogole chodzi? \po co powstal ten temat?

Gość Józia Rózia
A ja uważam że skoro autorka poruszyła taki temat to chyba jednak coś jest na rzeczy, być może owa panna zaszkodziła w jakiś sposób autorce, takie jest moje zdanie.

Gość gość
Tak czy inaczej to ona będzie pozwana a dziewczyna zostanie uznana za niewinną

Gość Józia Rózia
Może i tak, ale w między czasie sporo znajomych tej dziewczyny może się nie chcąco dowiedzieć o jej zachowaniu i stylu życia.

Gość gość
No i własnie dlatego pozwie autorkę

Gość gość
Ja tam nie wiem o co chodzi ale skoro ktoś poruszył taki temat to musi naprawdę mieć konkretne powody ku temu.

Gość gość
Ta,konkretne. bo pewnie autorka wygląda jak pół d**y zza krzaka, złapała jakiegoś przychlasta i tamta laseczka się zakręciła koło niego. Tez bym byla sfrustrowana gdybym nie miała urody :D:D w koncu zwiazek dla brzydali to jak trafic w totka;..

Gość gość
Myślę że to jak wygląda autorka tego postu nie tu najmniejszego znaczenia, tutaj wyraźnie chodzi o nienawiść skierowaną do tej młodej dziewczyny, pytanie tylko dlaczego, być może faktycznie o jakiegoś faceta:-(

Gość gość
wyglad ma duze znaczenie,nie znasz zycia jeszcze

Gość Mika#
A ja myślę że ta 19 latka musiała sporo namieszać w zyciu autorki skoro ta zdecydowała się poruszyć ten problem na forum, być może chciała również dać tej panience do zrozumienia żeby ta zmieniła swoje frywolne zachowanie, nie uważacie????

Gość gość
dziecinada

Gość Maciek A
Ale jaki sens jest w zaglądaniu komuś do łózka?

Gość Maciek A
?????????????????/

Gość gość
odp jest oczywista.- brak satysfakcji z wlasnego zycia(nie mylic z samym pozyciem)

Gość gość
A ja uważam że nic nie dzieje się bez przyczyny, tylko takie rzeczy to może lepiej wyjaśniać osobiście, no chyba ze tu chodzi o rodzaj zemsty na tej pannie????

Gość gość
autorko/gosc 12:15:23/mika nie wiem ile masz lat ale jestes tak glupia ze az boli, idz sie powies

Gość Mika#
No całkiem możliwe ze tak jest, być może ta panna poszła do łóżka z kimś kto podoba się bardzo autorce, lub co gorsza z jej facetem:-(

Gość gość
Ooo to już ma jakiś sens, niestety żyjemy w takim świecie gdzie małolaty wyprawiają cuda , już 15 latki się bzykają:-(

Gość gość
JESTEM KOBIETA ale innych kobiet nie rozumiem! jest wolna, ma prawo isc do lozka z kim chce. on jest zajety wiec ma sie trzymac swojej dziewczyny. nie trzyma sie = nie kocha, ma ja w d***e. kogo wy oskarzacie? zacznijcie logicznie myslec dziewczyny.