Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wasze dzieci 6,7,8,9,10,11,12 meisiecy

Polecane posty

Gość gość

ile wasze siedzące, raczkujące siedzą w łozeczkach. mój potrafi sam dlugo sie bawic, a jak ma dosc to nosze go na rekach albo wkladam do kojca...

Gość gość
nie nosze go na rekach wiekszosc czasu siedzi w kojcu

Gość gość
mój ma 5 mcy, ale u nas samodzielna zabawa nie zdaje rezultatu, jeszcze nie siedzi ale już siada. u nas wystarczy postawić przed akwarium lub puścić teledyski gumi misia na telewizorze i mam 15-30 minut spokoju

Gość renaaaaaaa
ojjjj zazdroszze. moj nie zabawi sie ani chwili sam. mam problem z odlozeniem szklanki do zlewu bo jest placz . co robic:( 11 msc

Gość gość
15 minut siedzi grzecznie, później chce pobiegać ma 12 miesiecy

Gość gość
renaaa pewnie tego nauczyłaś, ja mojego od samego początku jak był jeszcze noworodkiem zostawiałam choć na chwilę samego, no i jest te 15-30 minut spokoju a gdy chce np wywiesić pranie wystarczy że do niego rozmawiam i mnie widzi, kupiłam kołyskę-leżaczek tiny love i Mały dzięki temu może być ze mną w każdym pomieszczeniu, nawet raz tak wypadło że musiałam się wykompać to wzięłam go do łazienki, zero protestów, nawet ze mną "rozmawiał"

Gość renaaaaaaaaaaa
jeju dziewczyny. dla mnie to naprwde ciężka sprawa bo jestem sama. Mały tak ma prawdopodobnie bo jest zastraszony przez jego ojca który nim szarpał. a ja zostalam z tym sama. i strasznie ciezko cokolwiek zrobic. nawet mu zupe odgrzac :(