Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzrost dziewczyny i faceta

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ile macie wzrostu i czy mogłybyście być z niższym facetem?

Gość gość
157 cm nie wyobrazam sobie bycia z nizszym facetem...na szczescie zakoc***a sie we mnie glownie ci wysocy...najnizszy miał 173 cm najwyzszy 190 cm

Gość Marta19990000
pewnie zakoc**ją się w Tobie wyżsi bo sama jesteś bardzo niziutka i ciężko znaleźć niższego faceta:) ja mam 172 cm a mój facet góra 165 ale kocham go ponad wszystko i nie zamieniłabym na żadnego innego:)kocha się sercem a nie oczami:) byłam kiedyś z dużo wyższym partnerem i nie dorównywał obecnemu :)

Gość Mika#
Jednak tak się już przyjęło że facet powinien być wyższy od partnerki.

Gość gość
nie wiem czy dlatego, wiem, ze faceci lubia niziutkie bo jesli jest niski to i tak bedzie od takiej kruszynki wyzszy, a jesli juz jest wysoki to czuje sie jeszcze bardziej mesko...

Gość gość
a co myślicie: ona 152cm on 190cm ?

Gość gość
Mika# Jednak tak się już przyjęło że facet powinien być wyższy od partnerki. xxx To zrozumiałe tylko, że kobiety dziś często przesadzają to takie 150 cm wymagają tych 190 cm i traktują jak gówno tych nieco niższych a i tak wyższych od siebie.

Gość gość123456789
a ja mam 174 cm i zawsze kochali się we mnie niżsi faceci:) tak wiec to nie prawda ze faceci chcą niższych partnerek:) ale nie przeczę że wyglądaliśmy razem śmiesznie dla otoczenia tak samo jak bardzo niska dziewczyna i wysoki facet:) mój obecny partner nie ma nawet 170 cm i zostawił swoja poprzednia partnerkę ok 150 cm dla mnie:)

Gość gość
ja 174cm mój facet 193cm nie chciałabym być z niższym facetem,zle bym się z tym czuła

Gość gość
mam 167cm jestem przystojny(mówiły mi to dziewczyny) dobrze zbudowany i mój problem polega na tym że podobami się dziewczyna ok 172 cm i zastanawiam się czy startowanie do niej ma sens

Gość gość
5cm to nie az taka roznica:)

Gość gość123456789
no pewnie ze ma sens:) nic nie tracisz a możesz zyskać:)

Gość gość
dla mnie własnie zawsze rzucali wyzsze...wiec reguły nie ma...natomiast o ile malutkie dziewczynki z mega wysokimi kolesiami wygladaja przeslodko o tyle, juz nizszy koles od laski mi sie nie podoba...

Gość gość
ja mam 172 cm wzrostu i dla mnie facet musi miec minimum 180 cm, nie chce do końca zycia skazywac sie na chodzenie w płaskich butach, a z facetem niższym ode mnie czułabym sie po prostu zle

Gość gość
ja mam 158 cm i nie związałabym się z niskim facetem poniżej 185 cm bo dla mnie to ścierwa!

Gość gość
ja mam 163 cm a mój obecny ukochany chłopak 193 cm :) a zakochiwali się we mnie chłopcy, ktorzy mieli po 170 coś cm ;)

Gość gość
że dziewczyny powyzej 170 cm chca miec wyzszego faceta to zrozumiałe, ale że karlice po 150 i pare centymetrów koniecznie chca faceta powyzej 185 cm to już porażka, leczycie swoje kompleksy ???

nie, nie leczymy kompleksów, przy takich facetach czujemy się mega bezpiecznie, to jest instynktowne i podświadome

Gość gość
mimo że jestem niski 168cm to pociągają mnie laski ok170cm niższe mi sie nie podobają za to wielkość biustu nie ma dla mnie żadnego znaczenia:)

nie do końca pasuje do tematu, bo mój ukochany jest ode mnie wyższy. ma 170, może 171, a ja 167. w każdym razie ani na niższego ani na wyższego bym nie zamieniła.

Gość gość
a przy którym czułybyście się bezpieczniej 165-170cm +80kg suchej masy mięśniowej czy przy 185cm 60kg?

Gość gość
gadanie .... niejeden z tych waszych dryblasów, przy których to niby czujecie sie bezpiecznie .. w razie zagrozenia spieprzyłby szybciej niz wam sie wydaje czyli jednak kompleksy

Gość gość
no jasne, ze kompleksy to tak samo jak w przypadku facetów kazdy z małym fiutem musi jezdzic duzym samochodem :)

yyy przy którym, no ja najlepiej przy takim, który ma świetną technikę walki ;) a najbardziej przy takim, który nie prowokuje głupich sytuacji i nie naraża mnie na niebezpieczeństwo, poza tym "gość" napisała " to jest podświadome i instynktowne" a wiec nie chodzi tu o realne zagrożenie, ale pewne odczucie..

Gość gość
Kompleksy ?Pffff bulls**t, wy lubicie duże cycki, a my dużych facetów, proste

Gość gość
gość ja mam 163 cm a mój obecny ukochany chłopak 193 cm a zakochiwali się we mnie chłopcy, ktorzy mieli po 170 coś cm vvv Widzę, że też uważasz, że jak facet ma poniżej tych 185 cm to ścierwo. Dobrze robisz.

Gość gość
nie koniecznie lubimy duże cycki dla mnie nie ma to żadnego znaczenia

Gość gość
gość że dziewczyny powyzej 170 cm chca miec wyzszego faceta to zrozumiałe, ale że karlice po 150 i pare centymetrów koniecznie chca faceta powyzej 185 cm to już porażka, leczycie swoje kompleksy ??? ccc Zgadzam się kobiety lecą w ten sposób swoje jakieś kompleksy. Ostatnio mi (186-187 cm ) powiedziała taka jedna ( ok. 155-160), że jestem dla niej za niski. To są jakieś kpiny!

Gość gość
ja 170 moj facet 180 nizszy facet ? nie mam mowy :O