Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka miala miec synka- urodzila sie dziewczynka- jak to mozliwe????

Polecane posty

Gość gość

Zadzownil do mnie maz mojej kuzynki w pelnym szoku. Wczoraj w nocy na swiat mial przyjsc maly Igorek a urodzila sie im coreczka! Kuzynka cala ciaze chodzila do dobrego specjalisty regularnie, tak samo regularnie miala wykonywane usg 3D i po kazdym tym usg byl widoczny chlopak. Sama jestem w ciazy z synkiem - na usg bylo dokladnie widac jego narzady ale tak samo bylo u mojej kuzynki wlasnie. I TERAZ JUZ SAMA ZACZYNAM SIE BAC BO WYPRAWKE MAM GOTOWA CO BEDZIE JAK I U MNIE NASTAPI POMYLKA? TERMIN MAM NA POCZATEK SIERPNIA. Czy komus sie tak rowniez z was zdarzylo przy usg 3d taka pomylka???? Czy to jakis jeden z niewielu przypadkow???

Gość gość
moze jadla zaduzo kawioru.

Gość gość
Przecież wszystko jest możliwe. Czasem dziecko jest tak ułożone, że do samego porodu nie można podejrzeć co będzie, bo "chowa" te części ciała. A tu widocznie może pępowinę zobaczył lekarz albo po prostu coś mu się przewidziało, bywa........

Gość gość
A dlaczego masz nie gotowa wyprawkę? Różnica to tylko pieluchy typu pampers przecież... No chyba że nakupowałaś sukieneczek! A co jeśli urodzi się dziewczynka, ale będzie czuła sie chłopcem i dostanie depresji jak ja będziesz w sukienki stroić?

Gość gość
przeciez napisalam ze wyprawka gotowa:) slyszalam o tej pepowinie ze zawinac sie moze ale zeby ona ciagle byla zawinieta ? Bo po 3 usg po kazdym miala potwierdzenie ze to chlopak ma byc

Gość gość
Może im podmienili .

Gość gość
boisz sie tylko dlatego, że wyprawka gotowa? hehe dobre...najważniejsze żeby dziecko było zdrowe a nie to jakiej płci jest

Gość gość
No szok dziewczynka bedzie w niebieskich spichach... Pewnie bedzie miała traumę do końca życia

Gość gość
:D Wyprawka gotowa .....i to chłopięca! Więc chłopcze nie waż się być dziewczynką !!!! :D

Gość gość
Zazwyczaj jest w 2ga strone. Gdy lekarz nie widzi siusiaka to twierdzi,ze dziewczynka. Dziwne,ze lekarz uparcie twierdzil,ze jest chlopak skoro wyszla dziewczynka. Widocznie nie jest takim super specjalista.

Gość gość
Należało czekać na niespodziankę, wyprawke kupić w neutralnych kolorach i zero problemów:) Tak właśnie było u mnie:)

Gość gość
dobre -dziewczynka w niebieskich ciuszkach.......dawno się tak nie usmialam ......

Gość gość
prowo. Przeciez to nie mozliwe.Mi na Usg pokazali w powiekszeniu dwa male orzeszki mojego synka.Babka sprawdzila tez jak pracuja nerki malemu ,i serduszko w powiekszeniu jak pracuje i komory .Wiec nie gadajcie glupot ze nie widac :) Czasem moga sie pomylic ,ze to dziewczynka jak dziecko swoje klejnoty schowie,ale w druga strone to nie mozliwe.Chyba ,ze nie dokladnie sprawdzone i kiepskie to usg.