Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eruptiona

Nie cierpię świadków Jehowy!

Polecane posty

Gość Eruptiona

za to że: - mają przekłamaną wiarę - są nachalni - pukają do dzrzwi albo zaczepiają na ulicy smęcą o "królewstwie bozym" - chodzą dwójkami na nauki - babki nie mogą na tych naukach nosić spódnic przed kolano i noszą takie do kostek - nie uznają transfuzji krwi i nie jedzą kaszanki - rozdają ta swoją "strażnicę"

Gość gość
nienawisc to wielkie slowo. Przeciez wystarczy powiedziec "nie, dziekuje". Az tacy nachalni nie sa...

Gość Eruptiona
może źle się ywraziłam, nie o to chodzi że pałam do nich nenawiścią, po prostu strasznie mnie irytują... jak odmawiam, zaczynają sugerować że nie szukam boga etc

Gość PrawaTywe :)
Oj nie przesadzaj, mi tam są obojętni, i tyle ludzi narzeka na ich nachalnosc a ja sie jeszcz tym nigdy nie zetknęłam. Zawsze mówię nie, dziękuje czy cos takiego i wtedy mi dziekuja, zegnaja sie i odchodza, nie zaczepiaja na sile.

Gość gość
może wolisz muzułmanów oni napewno wyleczą Twoja kompleksy

No najgorsze że skubańcy w niedzielę naginają z tymi swoimi świerszczykami jak człowiek może być po dopingu lub po lekkim przyziemieniu z gruntem. A tu z rana dzyń, dzyń do drzwi i są!!! No i pewnej niedzieli replay, ja ze szwagrem na lekkim szumie a ze na stole jadło nie spożyte bo ruch obrotowy planety Ziemia do wymiotów doprowadzał nad ranem, więc. Szwagier drzwi otworzył zaprosił damy w wieku jedna dosyć słusznym. Drzwi na sobą zastawił i mowę wygłosił po kulturalny on jest. Zapraszam do stołu już się kaszankę zagrzewa, No chyba ze wątróbkę ale to potrwa i flaszkę obalimy. Mało jedna to dwie i hamulce moralne w człowieku zanikną. I młodszej jęzorka pokazał!!! No i mało go niewiasty w drzwiach nie stratowały. No i teraz bida coś omijają moje drzwi szepcząc koło nich. Może jakieś chore są albo co!!! A my z takim sercem do nich no!!!

Gość gość
chodzą dwójkami bo nieszczęścia chodzą parami

Gość gość
albo chodzą dwójkami bo na nogach

Gość gość
o wiele gorsi sa katolicy! to sa dopiero gnoje. niby do kosciolka w ndz pooopierdala ale juz po powrocie chleje, awanturuje sie, leje zone i nienawidzi sasiada za to ze ma lepsze auto. nie znam pozadnego katola.

Gość gość
Mnie denerwuja świadkowie Jehowy i ich prostackie tłumaczenie Pisma Świętego.

Gość gość
lepiej byc ateista,wszystkie wiary sa niepotrzebne.

najporzadniejsi i najkulturalniejsi sa ewangelicy :classic_cool:

Swiadkowie Jehowy i ich protestanckie tłumacznie? :D :D Swiadkowie ot sekta i nie maja z protestantami NIC wspolnego a tlumaczenie maja swoje

Gość gość
katole sa gorsi: - mają przekłamaną wiarę - są nachalni - sa mocno ograniczeni i zacofani - wpiertalaja sie we wszystko i wszystkich - tylko doja kase

Gość gość
prawaTywe - tam było napisane prostackie a nie protestanckie

Gość gość
ten kolo co to wymyślił to ponoć jakiś pisarz SF. Np. śmiesznie by było gdyby okazało się, że każda osoba która świadomie nie zezwoliła na transfuzję krwi smaży się tera w piekle.

Gość gość
pisarz SF wymyslił scientologie

Gość Herr Guten Tag
pisarz SF, to trochę inna bajka, bardziej współczesna. Ja witam ich zawsze i niezmiennie, mam w domu radiomaryśkę, to mi wystarczy....

najbardziej mnie ubawiła ta niechęć do innych ludzi z powodu ... nie jedzenia przez nich kaszanki :D

Gość gość
Ale w Polsce jest trzy grupy, które zaliczają się do tego nurtu badaczy P.Ś. Którzy pójdą do nieba, a którzy zostaną na ziemi ? Podobno mają organizować niebo na ziemi, dla lepszejszych jest jakie inne niebo, w przestworzach chyba. Mnie się wydaje, że Bóg patrzy z niesmakiem na te ich dziwactwa.

Gość Herr Guten Tag
piekło Dantego bardziej ,przyjemne, ja mam nadzieję , że znajdę , w I kręgu, tam gdzie przebywają ludzie sprzed narodzenia Jezuska

Gość gość
w d***e się znajdziesz.

Gość Herr Guten Tag
fakt autentyczny, jeden ze ŚJ, nie zgodził się na transfuzję, tzn uzupełnieje krwi po wywpdku i dzieciak stracił nogę. Koszmar.

Alium!!! Jaka niechęć ...... Co my im żałowaliśmy kaszanki??? Flaszki też były!!! No patriotycznie i po Bożemu.... Czym chata bogata tym goście rzygają jaka niechęć??? Chrystus przecież na balandze wodę w wino zamienił prawda? Cudem to ogłoszono!!! Dwa tysiące lat to przypominają że cud!!! No co prawda to dyskusyjna sprawa by było gdyby tak wino w wodę zamienił na tej imprezie czy też byłby cud??? Na pewno byłby to cud jak by go tam nie pobili za taki numer w środku imprezy!!!

pisałam o autorce :) i mnie mimo że kilku ŚJ zaczepiało w celach dyskusyjnych nigdy nie wydało sie ,że śa nachalni czy niegrzeczni . Przeciwnie . Może tylko tym , którzy nie śa pewni swojej wiary wydaja sie tacy ? bo ławo mogą podważyć wtedy podstawy tejże niepewnej wiary ?

Gość gość
Kurde w dekalogu nie ma nic o transfuzji krwi. Jest tam napisane żeby nie zabijać. To jak ktoś przez nie wyrażenie zgody na przetaczanie krwi przyczyni się do śmierci bliźniego to pójdzie do piekła, bo to grzech śmiertelny (czy jaki tam, jakoś tak wysoko penalizowany). Świadkowie nie biorą sobie do serca powiedzenia: Ludzie dajcie żyć. Oni przez swoje postępowanie dają bliźnim w rzyć. W ogóle to jakieś dziwne, kolo na podstawie lektury stworzył sobie nową religię.

Alium sorki!!! Ale wątróbki tez nie konsumują Jak Boga kocham jak im wskazaliśmy talerz też minę nie za ciekawą mieli. Nachalni a skądże tylko po co cholera o 8-smej rano w niedziele czepiać się włącznika dzwonka, no po co? A jakby tak człowiek w tym czasie fiku miku z kobietą na hamaku robił toż to i całą niedzielę by spaskudzono!!! Co oni nic a nic z rana???