Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tengacąćcaa

wszyscy mnie olali :(

Polecane posty

Gość tengacąćcaa

Wakacje się zaczynają, a ja nie mam z kim wyjść. Ostatnio spacerowałam z ludźmi z mojej paczki i ciągle mówili o tym na jakiej imprezie byli. Zapytałam, czy na następna imprezę mogłabym z nimi pójść (bo zawsze wszędzie razem chodziliśmy) a kolega powiedział 'nie, nie chcemy cię' i zaczął się śmiać. Byłam pewna, że żartuje, a tu dzisiaj kolejne zdjęcia z jakiegoś koncertu na facebooku, wszyscy z mojej paczki na zdjęciach, a ja nawet nic nie wiedziałam! :( po za tym moja najlepsze przyjaciółka, która też należy do tej paczki kompletnie mnie olała, dzwoniłam do niej chyba z 10 razy żeby spotkała się ze mną, ona ciągle znajdowała wymówki, że nie. W końcu odpuściłam, nie chce być nachalna. Jestem załamana, siedzę w domu i becze. Nie mam przyjaciół, znajomych, zostałam sama. :(

Gość gość
Jeejjkuuuu, ale się porobiło! Odbierz sobie życie, serio, to pomaga:-)

Gość tengacąćcaa
szczerze, to mam ochotę to zrobić :/

Gość gość
pies też Cie olał?

Gość gość
przynajmniej teraz wiesz kto przyjacielem, a kto k***ą tylko jest.

Rozumiem cię doskonale, też tak kiedyś miałam. Ze moje przyjaciółki w pewnym momencie zaczeły mnie olewać, umawiały się same, po mnie nawet nie dzwoniły, ani nie pisały. A jak się już ze mną spotkały to widziałam że z przymusu, bo coś ciągle pod nosem szeptały i się nabijały i dużo przykrych rzeczy robiły jak się póżniej dowiedziałam.. Było to bardzo przykre, płakałam cały czas siedząc w domu co widziałam je same. A co się stało później... jedna przyleciała do mnie zapłakana z przeprosinami, a pózniej druga... A okazało się, ze to ta trzecia ich buntowała przeciwko mnie, a póżniej je wyrolowała i przekonały się jaka jest naprawde i teraz juz się z nią nie kolegują. Ja im wybaczyłam ale naprawde z wielkim żalem...

Z jedną i druga się kumpluje ale osobno, ja bym wolała z obydwiema razem się przyjaźnic ale one przestały za sobą przepadać i co się widze z jedną to druga jest zazdrosna i tak jest na odwrót... Jest to uciążliwe,ale nic na to nie poradzę. A tej trzeciej nienawidzę... Mówię Ci że u Ciebie jest pewnie podobnie. Jeszcze przylecą do Ciebie, zobaczysz. I nie przejmuj się nimi, bo nie warto:* Jestem z Tobą ! :)