Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(((((((((((

Jestem prostytutką w ciąży. Nie wytrzymuje tego psychicznie.

Polecane posty

Miałam problemy, których nie umiałam rozwiązać. Widziałam wtedy tylko dwa rozwiązania. Poznałam pana. Chciał stałej znajomości, seksu i wspólnie spędzanego czasu. Wyjścia, zakupy, w zamian za to zapewniał mi dach nad głową, miałam co ubrać, zjeść. Myślałam, że to rozwiąże moje problemy, a dobra materialne zagłuszą wyrzuty sumienia ale było odwrotnie i nie mogę tego udźwignąć psychicznie. Przyjmowałam tabletki antykoncepcyjne i bardzo o to dbłam, żeby nie było ciąży w tej sytuacji ale zawiodło. Jestem teraz w ciąży, on wie o tym, przyjął to normalnie, nie widzi problemu, utrzyma i dziecko.. Ja mam być mu tylko posłuszna i grzeczna. Źle mi z tym, jestem zdana na łaskę i nie łaskę. Nie mam do kogo pójść, zwrócić się z prośbą o pomoc. Nie wiem jak się pozbierać, jak zacząć działać.

Gość gość
BRAŁĄS TABLETKI I ZASZŁAŚ W CIĄŻE?

Gość gość
oj znowu prowo ktoś sie nudzi zwyczajnie

Gość ASSnA
Jak urodzisz możesz próbować szukać jakiejś pracy... Nie jesteś na niego skazana

Gość gość
jest wiele instytucji które mogą ci pomóc, co z rodziną? znajomymi ? musisz kogoś mieć

Gość gość
żadna forma antykoncepcji nie daje 100% gwarancji!

Ja nie zrobiłam tego by żyć w luksusie ale dlatego, że miałam problemy w rodzinie, wyrzucili mnie z domu i nie wiedziałam wtedy co zrobić. Bardzo chciałam pójść na studia w stolicy i poznałam jego. Zapewnił mi dach nad głową i warunki do życia. Jednak ta sytuacja tak wpłynęła na moją psychikę, że wycofałam się z kontaktów i odsuwam się od ludzi. Boję się ciągle.. :(

Gość gość
ale czego sie boisz ? może ktoś z rodziny, znajomych wyciagnie do ciebie rękę jeśli poprosisz? nie wierze że wszyscy się od ciebie odwrócili , próbowałaś chociaż?

Na rodzinę nie mam co liczyć, a zaufanych przyjaciół czy chociaż znajomych nie mam. Boję się tego wszystkiego, ciąży.. :(

Gość gość
a co to za facet ? ile on ile ty masz lat ? kim on jest ?

Gość gość
chętnie się spotkam z Tobą któregoś pięknego dnia :-)

On ma 37 lat, jest zamożny i ma wysoką pozycję w firmie.

Gość morelkamorelowa
a ty ile masz lat ? on jest żonaty ?

Nie ma żony. Ja mam 21 lat.

Gość gość
taka domowa prostytutka.....tak?:)

Można to tak ująć. Mieszkam u niego w domu.

Gość gość
No ale czym sie przejmujesz. Przeciez utrzymuje Cie i powiedzial, ze utrzyma tez dziecko. To gdzie tu problem? Jakbys pracowala gdzie indziej to tez bys nie znala dnia i godziny, w kazdej chwili Twoja sytuacja zyciowa moglaby ulec drastycznej zmianie. To nie PRL, nie ma juz socjalnego bezpieczenstwa ;) Ciesz sie tym co masz ;)

Martwię się bo zmarnowałam życie dziecku. Co za rodzinę będzie miało..

Gość gość
Oj tam, bywaja gorsze ;) Moze nie bedzie tak zle. Bedzie mialo matke, ojca, co z tego ze bez slubu i ze bedzie ich laczyc nietypowa relacja? Przeciez nie bedzuiesz o tym dziecko opowiadac do poduszki? ;)

z tą prostytutką to albo przesadzasz albo prowo jesteś z facetem utrzymuje cię będzie utrzymywał dziecko normalny związek a że uczuć nieco mniej przynajmniej z głodu nie padniecie z dzieckiem masz dach nad głową co jeść i czas dla siebie zamiast narzekać skończ studia żebyś nie czuła się tą ,,prostytutką"

Pewnie, że nie będę opowiadać o tym dziecku ale kiedyś będzie starsze, bardziej świadome może zauważyć coś, pytać.. Może przesadzam z tą prostytucją w końcu nie biegam od faceta do faceta ale jak nazwać inaczej tą relację?

Gość gość
sprzedawaniem swego ciała czyli prostytucją swoją drogą kochana mnie kiedyś matka wyrzuciła z domu bo miała faceta ja jej potrzebna do niczego nie byłam d**y nie dawałam,wynajęłam mieszkanie pracowałam i jednocześnie się uczyłam ale dziwką nie zostałam bo zwyczajnie nie potrafiłabym wleźć facetowi choćby nie wiem jak dobremu którego nie kochałabym do wyra !!! współczuję temu dziecku Tobie NIE! sama wybrałaś taką drogę a zapewniam Cię że mogłaś inaczej

Gość gość
No wlasnie, jak? Bo dla mnie to prostutucja nie jest. Przeciez jak dorosnie to zaczai, ze istnieje cos takiego jak sex i ze jego matka jeszcze nie jest na to za stara :P

Gość gość
A ile tu kobiet siedzi, ktore swego meza nie kochaja, a dzieci jakos sie pojawiaja. To nie wiem, moze sa wiatropylne. Ale jesli nie to dla mnie to dopiero prostytucja jest :P

Gość gość
Nie stresuj sie kobieto. załóż sobie konto oszczednościowe i staraj sie odkladac jakies pieniadze. Najpierw musisz odchowac dziecko, a potem pojdziesz do pracy i wynajmniesz sobie mieszkanie. Odetniesz sie od niego i wystapisz o alimenty. Dasz rade.

Gość gość
Autorka już raczej urodziła z 4 lata temu...