Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELP POMOCY

TESCIOWA CHCE Z NAMI ZAMIESZKAC

Polecane posty

rodzicami trzeba się opiekować jak jest potrzeba , ale nie robić z domu przytułku bo się komuś nudzi.

Gość wszystko zalezy od
autorko tematu, pogadaj powaznie z mezem. A z tesciowa tez, ale ostroznie. Nie ma co jej obrazac, ale badz tez konkretna. Nie oto chodzi, zeby ona poczula sie odrzucona. Ale tez przypomniala sobie, ze jestescie mlodym malzenstwem i...wolicie mieszkac osobno. Tesciowa moze byc kontaktowym, mlodym duchem czlowiekiem, co nie oznacza, ze w kuchni nie bedziecie sie klocic o...kotlety, czy sposob na surowke z marchewki. A od takich d*pereli sie tylko zacznie. Poki jest samowystarczalna, nie zgadzalabym sie na jej pomysl.

Gość HELP POMOCY
Ewa 1508 masz racje,tak jak napisalam,jesli bylyby taka koniecznosc to owczem,ale nie ma,wiec niech ona pozwoli nam zyc.dziwie se tylko,za maz sie zgodzil:(byc moze ja sie musze bardzo powaznie nad tym malzenstwem zastanowic:O

Gość HELP POMOCY
Ewa 1508 masz racje,tak jak napisalam,jesli bylyby taka koniecznosc to owczem,ale nie ma,wiec niech ona pozwoli nam zyc.dziwie se tylko,za maz sie zgodzil:(byc moze ja sie musze bardzo powaznie nad tym malzenstwem zastanowic:O

Gość gość
Jak możesz to się nie gódź na to http://cur.lv/16lrb. Ale jak musisz to jakoś wyznacz granice, których przekraczać nie może. Najlepiej zrób to na samym poczatku

Gość Stef__
Ja też miałem taką sytuację. Zacząłem chodzić przy teściowej nago, ale to spowodowało, że zaczęła mnie nagabywać. Nawet mi się to podoba.

HELP POMOCY sama widzisz , że już się zastanawiasz nad mężem . Pomyśl co by mogło być jak by mama z Wami zamieszkała .Syn by może cały czas stawiał mamę za przykład, ona by wszystko dobrze robiła a Ty byś była be . A to nie tak posprzątane albo ugotowane itd. Jak się teraz poddasz to będziesz na przegranej pozycji.

Gość HELP POMOCY
czasami naprawde ruzumiem singli:Oalbo takich zyjacych bez slubu