Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyzelda

Lotto

Polecane posty

Gość anna aaaaaaaaa
nic, nic w końcu co żydzi mogą mieć wspólnego z Polską... ;)

Gość gość
teraz już raczej nic wspólnego nie mają

Gość jak dla mniee
ateista jaki naiwnior mysli ze lotto nie jest ustawione :D serdecznie ale i z litością usmiecham się do takich ludzi ktorzy wierzą w uczciwość i rzetelność gdy w grę wchodzą miliony :D

Gość gość
Nie wiem jaka jest prawda ale mam swoje zdanie na ten temat. Moim zdaniem niemożliwe jest że POLACY ze swoją mentalnością kombinatorstwem nie kombinowaliby coś przy tej grze... POLACY we krwi mają to zawsze patrzą jak by tu drugego na kase wyr.....chac takie jest moje zdanie

Nigdy w życiu nie puściłem losu lotto, nie dlatego że boje się że oszukują za kulisami, ale dlatego że wiem że oszukują was oficjalnie. Każdy kupiony los to pieniądze wyrzucone w błoto. Nie wiem ile dokładnie, ale chyba tylko 60% idzie do puli, może ktoś to sprawdzić? Dla porównania gdy idziesz do kasyna i obstawiasz przy ruletce 00 wypada raz na 37 rzutów. Tak więc w kasynie do puli idzie ~97%. Jak macie za dużo pieniędzy idźcie do kasyna. Lotto rabuje was w biały dzień, dlatego jestem pewny że nie muszą robić żadnych ukrytych machlojek. Naiwni ludzi zawsze się znajdą. Żeby w lotto wygrać milion, trzeba średnio wydać 1,5 miliona.

Gość gość
Dlatego ja sie zawsze drę na rodziców że bez sensu pieniądze wydają na tego lotka całego lepiej kupic sobie cos słodkiego :D:D:D

Gość gość
ja miałam 4 w lotto i parę razy 3 :)

Gość gość
ja też miałam 4 ale to było jeszcze zanim wprowadzili komputery od tego czasu już nigdy żadnej wygranej

Gość nie wierzę w lotto
po pierwsze, w porównaniu z dawnymi czasami dziwnie często nikt nie trafia miliona i non stop są kumulacje po drugie, non stop powtarzają się liczby będące obok po trzecie, w losach na chybił trafił powtarzają się te same liczby i często to liczby z poprzedniej wygranej :o

Gość Luiza245
dziwne to wszystko

Gość gość
nie wierze

Gość gość
Moja ciotka kiedys wygrala ale na zachodzie a dokladnie w Stanach, nie jackpot ale wygrana pozwolila jej na splate domu, nie musiala sie ujawniac w niektorych stanach mozesz pozostac anonimowy.Ostatnio pokazywali babcie z florydy 84 lata co wygrala 270 mln $ inna kobieta puscila ja przed siebie do kolejki I babcia kupywala quick pick I ta kobieta tez quick pick, jestem ciekawa czy gdyby ta kobieta nie przepuscila babci to czy sama by kupila ten szczesliwy los? Ta kobitke tez pokazywali w tv, babcia powinna cos jej odpalic, moze na college dla dzieci.....

Gość gość
W lotto obraca sie pulą pieniedzy które ludzie sami wpłacają np 1mln osób zagra to tyko 1,8zł idzie na kumulacje od każdej osoby.Reszta 1,2zł to ich zysk i podatek.Inaczej jest w multi muti tam jest wyliczone i tak ile wygrasz jest typowana rozkładowo wzgledem prawdopobieństwa.ludzie wygrywają i to jest fakt bo żaden milioner nie bedzie siedział na kafe i wam tego niepowie.

Gość MariuszRok
Ja wygrałem w lotto raz trójkę a cieszyłem się jak małe dziecko xD Pamiętam że o wygranej dowiedziałem się dzięki stronie wyniki-lotto net i od tamtego czasu zawsze u nich sprawdzam wyniki!

Gość gość
Okropne zlodziejstwo