Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazananasamotnosc

Osoba,która nie dorównuje współczesnym kanonom piękna jest skazana na samotność?

Polecane posty

Gość gość2
jeśli kobieta jest przysłowiowym pasztetem lub kaszalotem to juz niewiele takiej pomoże. Choćby miała najwspanialszy charakter to nie znajdzie faceta albo będzie jej bardzo ciężko. Mężczyźni to wzrokowcy i patrzą na wygląd liczy się bowiem pierwsze wrażenie. osobie bardzo brzydkiej choćby nie wiadomo jak się starała będzie ciężko znaleźć szczęście w życiu. To czy taka osoba jest skazana na bycie samotna żalezy w dużej mierze od jej starań. może ktoś ja pokochać za wnętrze ale ciężko jej będzie znaleźć taka osobe

Gość gość
tu nie w urodzie tkwi problem tylko w narzekającej osobowości!

Gość gość
Nie zgadzam się z tym całkowicie. Ja podobno jestem piękna, mam duże powodzenie, ale mimo wszystko jestem bardzo nieszczęśliwa. Bardzo mało chłopaków mi się podoba, kochałam w życiu tylko dwóch. I obaj się we mnie nie zakochali, spotykali się ze mną, bo było im wygodnie, był seks. I to boli jeszcze bardziej,bo zawsze mam chłopaka,którego chcę, ale żadnego nie mogę zatrzymać na dłużej, a jesli tak,to oni chcą, a ja jestem niedostępna. Jestem całkiem inteligentna, zawsze dobrze się uczyłam, więc to nie jest tak że jestem jakąś pustą idiotką. Podobno mam baaaardzo ciężki charakter, mój ojciec mówi,że zostanę sama, bo nie da się ze mną wytrzymać. A ja tak bardzo potrzebuję miłości.

Gość gość
gość2 jeśli kobieta jest przysłowiowym pasztetem lub kaszalotem to juz niewiele takiej pomoże. Choćby miała najwspanialszy charakter to nie znajdzie faceta albo będzie jej bardzo ciężko. Mężczyźni to wzrokowcy i patrzą na wygląd liczy się bowiem pierwsze wrażenie. osobie bardzo brzydkiej choćby nie wiadomo jak się starała będzie ciężko znaleźć szczęście w życiu. To czy taka osoba jest skazana na bycie samotna żalezy w dużej mierze od jej starań. może ktoś ja pokochać za wnętrze ale ciężko jej będzie znaleźć taka osobe zawsze mogą dobrać się osoby małourodziwe z bogatym wnętrzem :) nikt nie jest na straconej pozycji - ważne jest jaby odpowiadały sonie wzajemnie a tych "ślicznych" to znowu aż tak dużo nie jest, większość nadrabia ciuchami, kosmetykami i bardziej przyjęta pozą niż mają coś wspólnego z ogólnie przyjętymi kanonami urody, część z nich to szpetoty gdy zabrac wszystkie dodatki ale na bycie atrakcyjnym składa się wiele elementów :P

Gość gość
szczam z góry na jakieś kanony piękna. albo mi sie kobieta podoba albo nie.

Gość gość
Po pierwsze to strasznie pretensjonalny bełkot, trochę jak werteryzm gimnazjalisty, a ty zdaje się masz 18 lat. Nie, nie czyni cię mądrzejszą rzucanie frazesami o 'tym, co nosimy w sercu'. Jeśli chcesz mieć odpowiedź na swoje pytanie to usiądź i pomyśl, ile osób które widujesz 'dorównuje współczesnym kanonom piękna', a potem sprawdź statystyki mówiące o tym jaki procent ludzi zawiera małżeństwa. W pierwszym wyjdzie ci porażająca mniejszość, w drugim porażająca większość. Teraz czas stworzyć nową pokrętną teorię, bo widać prosty fakt jakim jest to, że jesteś po prostu nieinteresująca i głupiutka jest dla ciebie trudny do przyswojenia.

"I to boli jeszcze bardziej" x Nie p*****l, skad wiesz skoro nigdy nie bylas po drugiej stronie? Smieszne są te płacze pięknych. Jakbys musiała oglądać co rano paskudną gębe w lustrze to byś nie pisała takich głupot, jak to piękna ma gorzej

Gość gość2
są kobiety które są naturalnie piękne i to bez tony tapety na twarzy.poza tym jak ktoś jest szpetny z natury to mu niewiele pomoże. Te co tak narzekają ze są takie piękne i maja wielkie powodzenie a mimo tego nie mogą znaleźć faceta to albo maja kompleksy albo tak zryty charakter i sieczke w glowach ze nikt normalny nie jest w stanie z nimi wytrzymać. Takie to tylko do seksu na jeden raz się nadają a nie do normalnego związku i do bycia na stale