Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa gosciowa

opowiem wam historie. naga prawda o facetach

Polecane posty

Gość anonimowa gosciowa

Przyjechał na urlop zza granicy, bez dziewczyny, po trzydziestce , starszy o 10 lat, mega przystojny.. Mój typ w 100 % . Przypadkiem ciągle się koło mnie kręcił, uśmiechał, wpatrywał, nigdy nie zagadał, tylko tajemnicze zerkanie oczywiście odwzajemnione :P. Było ciepło wiec chodziłam w krótkich jeansowych spodenkach, zwykły czarny top, mam dość duży biust jestem wysoką, mam rude włosy. Poszłam z koleżanka do baru :) było pusto. Nagle wchodzi, moja koleżanka musiała iść, a on mówi zostań do mnie. Postawił piwko iii czar prysł ! :| nagle się okazało że mam coś w głowie, poruszam interesujące tematy, ... I już mu się gadać nie chciało ... Odprowadził do domu i uciekł :P taka jest naga prawda o facetach ! Myślą ku*asem

Gość ggfdhjbdd
Faceci..

Gość gość
moze Tobie sie zdaje,ze masz cos w glowie,a jemu mozliwe wydalas sie nudna i przemadrzalska?Moze ten temat nie jest tak inter?

Gość anonimowa gosciowa
Up up

Gość anonimowa gosciowa
Widziałam jego reakcje typowy facet :P Was i nie jestem jakąś desperatka :) mam faceta, za rok biorę ślub :)

Gość anonimowa gosciowa
A jeszcze sytuacja spszed miesionca. Siedzem sobie w barze i popijam drina pacze a jakis facet siem na mnie gapi uśmiecham się on odwzajemnia ja wstaje i idem w kierunku wc paczem a on idzie zamnom wchodzi za mnom ja seiem odwracam i mowiem "mogem zrobić ci dobrze renkom tylko bo mam narzeczonego a on szczelił focha bo anala nie chciałam, mówiem wam ci faceci to śfinie